Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ-2/19-1-2016


19-1-16ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛ-ΙΝΔΙΑΣ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΤΗΣ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ.

2)Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΓ/ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΝΤΟΡ ΓΚΟΛΝΤ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΠΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ , ΑΡΑΒΙΚΑ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ.


3)Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΡΟΥΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΤΑΝΙΕΧΟΥ ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ-ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

4)ΠΡΟ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΣΤΑΙΝΙΤΖ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ.

5)Ο ΓΚΟΛΝΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΙΟΒΛΗΜΑΤΑ.

6)ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΣΚΕΨΗ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΙΖΕΝΚΟΤ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΙΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΙΡΑΝΙΚΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ.

7)Ο ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ 64 ΧΩΡΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ISIS ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΛΑΙΝ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ....ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ.

8)ΤΡΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΦΡΑΞΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΙΗΣΗ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΕ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΙΕΣ ΣΕ ΒΡΕΜΗ ΚΑΙ ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ 2015.

9)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ(ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ) Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΠΕΡΙΠΟΥ 70.000 ΖΟΥΝΕ ΥΠΟ ΑΘΛΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.

10)ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ/18-1-2015/, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΡΑΚ, Η ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, Η ΣΥΡΙΑ, Η ΣΟΜΑΛΙΑ, ΚΑΙ Η ΝΙΓΗΡΙΑ.

11)ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑΣ ΑΦΡΙΚΗΣ
.

*** Internet News ***