Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΕΑ/5-1-2015
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ ΑΠΕΛΑΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ ΕΠΙΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΡΑΝ .

2)ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΜΕ ΠΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΑΕ. ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥΣ. ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΤΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΟΤΕΡΑΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ-ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ.

3)Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΠΡΙΓΚΠΑ ΑΝΤΕΛ ΑΛ ΖΟΥΜΠΕΙΡ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΞ ΤΩΝ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ-ΚΑΤΑΡ-ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ.

4)ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ-ΙΡΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.

5)ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΓΙΕΝΣΕΝ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΡΟΥΧΑΝΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΠΑΙΙΡΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ....

6)Η ΜΟΣΧΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ.

7)ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΩΝ Ή ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ.


*** Internet News ***