Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ/5-1-2015ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΙΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ.

2)ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ 112 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΠΙ ΣΥΝΟΛΟΥ 167. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΡΟ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ. Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 150%, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΚ . ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΙΓΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΡΑΚΑΣ-ΑΒΑΝΑ.

3)ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΝΤΟΥΡΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.

4)ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΟΥΡΟ...ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΗΔΗ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΜΑΟΥΡΙΤΣΟ ΜΑΚΡΙ ΠΟΥ ΟΣΟ ΜΕΝΕΙ Ο ΜΑΝΤΟΥΡΟ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ .

5)Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΕΝΩ Η ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ ΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ.

6)Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΓΙΟΖΕΦ ΩΤΑΝΦΟΡΤΝΤ ΑΡΧΙΣΕ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΗΠΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ . ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ . ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΝΤΕΗΒΙΝΤ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ /ΦΩΤΟ.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΜΠΡΙΝΤΛΑΒ.

7)ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ. ΣΕ ΓΚΑΜΠΟΝ-ΓΚΑΝΑ-ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ ΚΑΙ ΡΟΥΑΝΤΑ.

8)ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ -ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΩΝ ΠΟΡΙΣΜΑ/ΚΑΠΟΥ 125 ΣΕΛΙΔΕΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΟ 2014/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ/ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟΣΧΙΣΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΕΛΑΒΑΝ ΩΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΜΕΤΑΓΩΓΙΚΟ.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΟΙ 20 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ/ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ. ΣΤΟ ΓΚΡΑΜΠΟΒΟ. ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.

*** Internet News ***