Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Γερμανία και Βρετανία εξέδωσαν ταξιδιωτικές οδηγίες προειδοποιώντας τους τουρίστες στη Τουρκία.

12-1-16Προειδοποίηση τους γερμανούς πολίτες να αποφεύγουν τα πλήθη και τις συγκεντρώσεις στις πόλεις της Τουρκίας, ειδικά κοντά σε τουριστικά σημεία, απηύθυνε το υπουργείο Εξωτερικών στο Βερολίνο, στον απόηχο της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε το πρωί στην κεντρική πλατεία Σουλταναχμέτ της Κωνσταντινούπολης.Ανάμεσα στους 10 νεκρούς και τους 15 τραυματίες της επίθεσης βρίσκονται και γερμανοί τουρίστες, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες. Η τουρκική εφημερίδα Σαμπάχ μάλιστα έκανε λόγο για εννέα γερμανούς νεκρούς,πληροφορία που δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Με οδηγία που εξέδωσε, το γερμανικό ΥΠΕΞ προειδοποιεί τους γερμανούς ταξιδιώτες ότι υπάρχει κίνδυνος βίαιων περιστατικών και τρομοκρατικών χτυπημάτων στην Τουρκία.

Η πλατεία Σουλταναχμέτ είναι ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της Πόλης και βρίσκεται ανάμεσα στην Αγία Σοφία και το Μπλε Τζαμί.Στο ίδιο μήκος κύμματος και το Βρετανικό Υπουργείο σύμφωνα με το οποίο συμβουλεύονται οι Βρετανοί τουρίστες να αποφεύγουν τις περιοχές στα σύνορα Τουρκίας Συρίας. 


Geopolitics Editorial Team 


------------------------------------------------------------------------------

Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2014.

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του 
Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας.

*** Internet News ***