Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου 2016

ΒΑΘΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΡΙΑΝΤ-ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ.


ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ. ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΣΟΥΝΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΙΡΑΝΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΧΙΥΘΙΣ, . ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΣΠΑΣΕ Η ΕΓΚΕΧΕΙΡΙΑ. ΟΙ ΧΟΥΘΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΥΕΜΕΝΗΣ ΤΗΝ ΣΑΝΑ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΙΤ, ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ, ΤΩΝ ΗΑΕ, ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΤΟΥ ΣΟΥΔΑΝ, ΤΗΣ ΣΕΝΕΓΑΛΗΣ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΘΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ, ΤΩΝ ΣΙΙΤΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΙΤΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.

ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΙΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ. Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΑΛ ΧΑΛΙΦΑ. ΤΟ ΙΡΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΙΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ....ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ, ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ ΚΑΙ ΤΑ ΗΑΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΛΕ ΤΗΝ ΣΙΙΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ. ΤΟ ΡΙΑΝΤ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ!!!ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΣΙΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΣΤΕΣ.(ΑΛ ΝΤΑΟΥΑ-ΣΑΝΤΡ -ΙΡΑΚΙΝΗ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ)

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΣΑΝΤ, ΕΝΩ ΕΝΤΟΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΟΥΝΙΤΕΣ ΣΕ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΑ ΕΜΙΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΕΝΩ ΣΕ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΑΝΤΙ-ΑΣΑΝΤ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ.

ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΧΑΡΙΡΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΦΙΛΟΙΡΑΝΙΚΗΣ ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.

*** Internet News ***