Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ-Α ΜΕΡΟΣ


12-1-16ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ.


2)ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ BILD ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ NSA ΣΝΟΟΥΝΤΕΝ/ΣΕ ΘΕΜΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ..

3)ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΟΣΧΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ.

4)ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 100 ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙ.

5)ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΜΑΝΤΑΓΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΣΦΥΓΚΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Η ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ 400 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

6)ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΑ/ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ.

7)ΣΦΟΔΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΣΑΜΑΝΘΑ ΠΑΟΥΕΡ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΣΑΝΤ ΓΙΑ ΜΗ-ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

8)Η ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ.

9)Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 4-5 ΕΚΑΤ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ.

10)ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΙΙΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ , ΤΗΝ ΦΟΥΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΦΡΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙ-ΑΣΑΝΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.

*** Internet News ***