Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016

Λογοκρισία στα ΜΜΕ της Τουρκίας για την τρομοκρατική επίθεση


12-1-16
Λογοκρισία επεβλήθη σε όλα τα ΜΜΕ στην Τουρκία για την επιθεση που έγινε στην περιοχή Μπλέ Τζαμί με διαταγή του Τουρκικού κράτους. Μέχρι στιγμής τα μόνα γνωστά στοιχεία μιλούν για δράστη με εκρηκτικά, νεκρούς και τραυματίες τόσο Τούρκους όσο και Γερμανούς.

Στην εικόνα το δελτίο διαταγής διακοπής μετάδοσης πληροφοριών προς τα ΜΜΕ. Μόνα μέσα ενημέρωσης πλέον οι ξένοι δημοσιογράφοι και οι λογαριασμοί που διαθέτουν στο FB αλλά και αποστολές στοιχείων με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο(το twitter έχει προβλήματα λειτουργίας στην χώρα).

Την ίδια ώρα σε κατάσταση έκτατης ανάγκης βρίσκεται η χώρα με τον Ερντογάν να συγκαλεί το Συμβούλιο Ασφαλείας της Τουρκίας καθώς πρόκειται για την τρίτη τρομοκρατική επίθεση από το καλοκαίρι και έπειτα. 


Αλέξανδρος Νίκλαν 
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας

-------------------------------------------------------------------------------

Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2014.

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του 
Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας.

*** Internet News ***