Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

Παρίσι: Νεκρός ο ένοπλος που ήθελε να εισβάλει σε αστυνομικό τμήμα


7-1-16Η αστυνομία του Παρισιού σκότωσε σήμερα έναν άνδρα που προσπάθησε να μπει μέσα σε αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Γκουτ ντ' Ορ της γαλλικής πρωτεύουσας, κραδαίνοντας ένα μαχαίρι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.


Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε στη συνέχεια ότι ο επιτιθέμενος στο αστυνομικό τμήμα του Παρισιού ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και μπορεί να ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά, ενώ φέρεται ότι φώναξε Αλλάχ Ακμπάρ την ώρα που αποπειράθηκε να επιτεθεί σε έναν αστυνομικό. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο άνδρας έφερε ψεύτικη ζώνη εκρηκτικών.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ο επιτιθέμενος δέχθηκε δύο με τρεις πυροβολισμούς ενώ βρισκόταν στον δρόμο και στη συνέχεια περικυκλώθηκε από τις δυνάμεις της τάξης.Το περιστατικό αυτό σημειώνεται σήμερα που συμπληρώνεται ένα έτος από την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τον περσινό Ιανουάριο στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η αντίδραση των Αρχών ήταν άμεση καθώς όπως ανέφεραν στο γαλλικό πρακτορείο οι περίοικοι ειδοποιήθηκαν να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και να αποφεύγουν να βγαίνουν στα μπαλκόνια τους ή να πλησιάζουν τα παράθυρά τους!

Οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν έναν άνδρα με τζιν και γκρι τζάκετ να κείτεται στο πεζοδρόμιο λίγα μόλις μέτρα από την είσοδο του αστυνομικού τμήματος.

Στο σημείο βρέθηκε αμέσως ρομπότ της αστυνομίας προκειμένου να διαπιστώσουν οι αστυνομικοί αν έφερε στο σώμα εκρηκτικά.

real.gr 


*** Internet News ***