Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΡΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΔΟΚΙΜΗΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM 90.1 ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΝΓΚΙ ΡΙ.

2)ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΥΡΩΣΕΩΝ/ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΤΟ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ-ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΠΕΡΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟΒΟΜΒΑΣ-ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ/ΔΟΚΙΜΕΣ.

3)Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ 3 ΠΥΡΗΝΚΩΝ ΤΟΥ 2006, ΤΟΥ 2009 ΚΑΙ ΤΟΥ 2013, , ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΥΔΡΟΓΟΝΟΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ 1952 ΚΑΙ ΜΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ-ΒΡΕΤΑΝΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ.

4)ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΜΠΙΛ ΚΟΡΝΤΝΕΙ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΙΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ, ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ Η Β.ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΛΙΑΤΟΥΡΑ-ΒΟΜΒΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΙΣΟΥ ΤΟΝΟΥ.

5)ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΡΩΣΙΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, Η ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ, Η ΚΙΝΑ, Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

6)ΛΟΓΩ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΒΕΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ , ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ-ΡΩΣΟΙ-ΓΑΛΛΟΒΡΕΤΑΝΟΙ-ΙΑΠΩΝΕΣ ΚΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΣΗ. ΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ Η ΔΟΚΙΜΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΩΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ.

7)ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ Η ΒΟΡ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΜΕΓΕΝΘΥΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ.

8)ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΧΕΙ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ/ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΔΡ ΑΜΠΝΤΕΛ ΧΑΝΤΙΡ ΧΑΝ.Ν

9)
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ-ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΗΣΟ ΓΚΟΥΑΜ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΕ ΠΕΤΡΟΠΛΑΒΛΟΣΚ ΚΑΙ ΣΑΧΑΛΙΝΗ. ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ. ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ/ΥΔΡΟΓΟΝΟΒΟΜΒΑ ΠΡΑΚΑΛΕΙ ΛΙΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΡΙΧΤΕΡ.


10)ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΒΑ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΙ, ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΕΜΕΝΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ Ή ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ....

11)Η ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΙΧΝΕΙ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ-ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ. ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΤΕΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑΝΙΣΛΑΒ ΟΥΛΑΜ, ΕΝΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΕΔΩΑΣΕ ΤΟ 1952 Η ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΖΩΝ ΦΟΝ ΝΟΙΜΑΝ. Η ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΑΦΟΡΑ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΒΟΜΒΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΥΠΑΡΧΕΙ FISSION ANTIΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ FUSSION. ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΚΛΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΡΙΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΙΣΟΤΟΠΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ. ΕΔΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ , ΤΑ ΙΣΟΤΟΠΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΥΓΚΛΙΣΙΑΚΑ ΚΑΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ.

12)ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΕΣ. ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΟΝΓΚ ΜΠΟΙΝΓΚ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΑΣ ΤΟ ΠΩ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ. Η ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΒΟΜΒΑΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΜΕΣΟΥ Ή ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΧ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ ΡΟΝΤΟΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑΕΠΟΝΤΟΝΓΚ.

13)ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΚΙΟ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΛΕΟΥΤΙΕΣ ΝΗΣΟΥΣ, ΣΤΟ ΦΑΙΡΜΠΑΝΚΣ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑ, ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΗΝ ΓΙΟΚΟΧΑΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΕΒΔΟΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ, ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΗΠΑ-ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ , ΚΑ . ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΟΣΧΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΕΜΙΠΑΛΑΤΙΝΣΚ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΣΤΟΝ ΚΑΡΤΕΡ, ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟ ΧΕΝΡΙ ΧΑΙΝΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΜΜΕΤΑΣΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ, ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΚΑ.

1 comments:

Μετά την κατάταξη της Β. Κορέας στον άξονα του κακού από τον πρόεδρο Bush jr, η απόκτηση πυρηνικών όπλων ήταν μονόδρομος για την κυβέρνηση της Πιόν Γιανγκ, γιατί η κατοχή τους και η πρόθεση χρήσης τους απομάκρυνε τον κίνδυνο επιθέσεως από "τον άξονα του καλού". Όταν έχεις πείσει την διεθνή κοινότητα ότι έχεις πυρηνικά και ότι είσαι αρκετά "τρελός" να τα χρησιμοποιήσεις, τότε σε αφήνουν ήσυχο.

*** Internet News ***