Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

TI ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ/ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.


8-1-16ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ , ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΚΙΜ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ....

2)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΡΙΑΚΗ ΖΩΝΗ. ΕΤΣΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΥΝΕΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΣΤΑΘΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΤΙΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ.

3)ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΥΔΡΟΓΟΝΟΒΟΜΒΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΜΙΝΙΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΥΡΑΥΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΣΕΟΥΛ.

4)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΧΗΜΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΝΕΥΡΟΠΑΡΑΛΥΤΙΚΩΝ ΑΕΡΙΩΝ. ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΥΛΙΚΟ 15 GIGABYTE ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

5)Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΕ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ.

6)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΑΣΚΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ ΕΠΙ ΠΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΦΟΡΤ ΓΚΡΙΛΙ , ΘΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ.

7)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΕΧΕΙ 10.000 ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΥΠΩΝ ΚΑΙ Η ΣΕΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΕΡΧΑΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.

8)Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΚΥΒΕΡΝΟΣΤΡΑΤΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΟΡΕΑΣ, ΜΙΑΣ ΧΩΡΑ ΠΟΛΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2014 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SONY.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΤΙΟΚΟΡΕΑΤΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΠΟΡΗΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ 5027 ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ....

*** Internet News ***