Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Αποχώρησε από τη διεκδίκηση του Ρεπουμπλικανικού χρίσματος ο Ραντ Πολ

3-2-16
Την αποχώρησή του από τη διεκδίκηση του Ρεπουμπλικανικού χρίσματος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών ανακοίνωσε ο γερουσιαστής Ραντ Πολ.

Η απόφαση του κ. Πολ έρχεται 24 ώρες αφότου κατέλαβε μόλις την πέμπτη θέση στην ψηφοφορία για την εκλογή του Ρεπουμπλικάνου υποψήφιου στην πολιτεία της Αϊόβα, αποσπώντας μόλις το 4,5% της ψήφου.

Παρά το γεγονός ότι άρχισε την εκστρατεία του με μεγάλες φιλοδοξίες, η υποψηφιότητα Πολ επισκιάστηκε από τους πιο ακραίους ανταγωνιστές του, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ και ο γερουσιαστής στην ουσία ποτέ δεν κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα στους διεκδικητές του χρίσματος.


Αν και ο πατέρας του ήταν επιφανής πολιτικός, ο κ. Πολ δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει σταθερή βάση ψηφοφόρων.

Ο κ. Πολ επιδείνωσε τη θέση του με μία σειρά επικοινωνιακών ατοπημάτων, καθώς, ενώ ήταν επαγγελματίας γιατρός, σε κάποιο σημείο υποστήριξε ότι γνωρίζει πολλές περιπτώσεις παιδιών όπου εμβολιασμοί στη συνέχεια προκάλεσαν διανοητικά προβλήματα. Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει καμία επιστημονική βάση στους ισχυρισμούς του, οι δηλώσεις του προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων.

Ακολούθησαν και άλλα λάθη, όπου ο κ. Πολ – ενώ ήδη βρισκόταν πολύ χαμηλά στις δημοσκοπήσεις – προσέβαλε πολίτες και δημοσιογράφους.


πηγή:skai.gr

*** Internet News ***