Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Μεταναστευτικό: Θλιβερές Διαπιστώσεις!

26-2-16Το πλάνο Β όπως περιγράφεται στην WSJ και αναδημοσιεύσαμε και εμείς στο Geopolitics εδώ προσωπικά μου δείχνει τα παρακάτω:

I) Όπως είχα εξ αρχής αναφέρει η χώρα μας γίνεται χώρος. Το είχα αναφέρει για πρώτη φορά  πριν τα Χριστούγεννα (αργότερα ακολούθησε και δημοσίευση εδώ)  σε ραδιοφωνικές μου παρεμβάσεις και σε σχολιασμό στα social media και κάποιοι μόνο που δεν με έβριζαν.

II) Θλιβερή διαπίστωση πώς η Ελλάδα δεν έχει fallback plan. Όπως ανέφερα εξαρχής ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, μόνο μια που η κυβέρνηση της αποτελείται από "πολιτικούς απατεώνες" και ενώ λέει άλλα στην αρχή, μετά κάνει άλλα. Παράλληλα θυσιάζει κάθε τι εθνικό στον βωμό της διατήρησης της στην εξουσία..


ΙΙΙ) Μια ακόμη θλιβερή διαπίστωση πώς ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ, πολιτικός, νομικός, κοινωνικός, στρατιωτικός δεν έχει αντιδράσει ως οφείλει. Πέρα από μερικές ατομικές αντιδράσεις πολιτικών και πολιτών, ουδεμία οργανωμένη προσπάθεια. Θα τους "καταπιούμε" ως μόνιμους κάτοικους,λοιπόν, ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

IV) Το ζήτημα δεν είναι διαχειριστικό αλλά ουσιαστικό. Από την στιγμή που η Ε.Ε. κλείνει σύνορα και μαζί της και άλλες χώρες, το πρόβλημα αυτόματα μεταφέρεται στην Ελλάδα. Και σε μια χώρα που δεν λειτουργεί τίποτα λόγω κρίσης και ανικανότητας, το να φορτωθείς και 2 με 3.000.000 ανθρώπους με εντελώς ξένα χαρακτηριστικά θα οδηγήσει μοιραία σε ΤΡΙΒΕΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

V) Ακόμα και αν δεχτούμε το ανθρωπιστικό του θέματος και το δούμε συνολικά ως μια "καλή πράξη" από την Ελλάδα που θα παίξει τον παγκόσμιο ρόλο της "Μητέρας Τερέζας, ποιός διαβεβαιώνει πώς μέσα σε όλο αυτό τον όχλο, μέρος των 5000 τζιχαντιστών (όπως αναφέρει η EUROPOL) δεν θα βολτάρει δίπλα μας; Ποιος δύναται να εγγυηθεί ότι έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα  δεν θα κάνουν στο κέντρο της Αθήνας ό,τι έπραξαν σε Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία και άλλες χώρες. Με άλλα λόγια ποιος δύνται να εγγυηθεί ότι δεν θα ξεκινήσει να εκτυλίσεται η εικόνα της Σαρία; Και επειδή εδώ είναι Ελλάδα και πολλοί είναι οι μουρλοί ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα έχουμε άλλα πιο άγρια που μπορεί να οδηγήσουν και σε άλλες κλιμακώσεις και πιο τραβηγμένα σενάρια; Γιατί η δράση πάντα φέρνει αντίδραση.

Προφανώς οι μετανάστες ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ και δεν πειράζουν κανέναν, όμως αν και όσοι παραμείνουν εδώ, θα το κάνουν. Γιατί αυτή είναι η κουλτούρα τους. Έτσι ξέρουν, δεν ήρθαν να αφομειωθούν όπως ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΗΔΗ, αλλά για να βρούν το νέο "χώρο" στην Ευρώπη για το Ισλάμ.

Όσοι, λοιπόν, μένουν σε κάτι παντελώς αφελή και επιπόλαια σχόλια που αφορούν το ανθρωπιστικό κομμάτι και στο πώς δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, θα τους συστήσω να διαβάσουν τις φράσεις του Τουργκούτ Οζάλ αλλά και του Μπρενζίνκσι και μετά να κάνουν τα μαθηματικά για να βγάλουν το οφθαλμοφανές αποτέλεσμα.


Αλέξανδρος Νίκλαν 
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας

*** Internet News ***