Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Αποκλειστικό: Σιιτικό νεκροταφείο στην Σάμο από ΜΚΟ
12.2.2016

Το κείμενο μας ήρθε από τον ειδικό συνεργάτη μας "Πολυδεύκη" στο Geopolitics. Eίναι σημαντικό να αναφέρουμε εδώ πως οι πληροφορίες είναι σε φάση διασταύρωσης, οπότε μόλις έχουμε κάτι νεότερο θα ενημερώσουμε.


Σύμφωνα με έγκυρες πηγές το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει εκφραστεί ενδιαφέρον από μία ΜΚΟ επ’ ονόματι «THE ZAHRA TRUST» για την αγορά οικοπέδου στην Σάμο ώστε να δημιουργηθεί... σιιτικό νεκροταφείο! Και αν απορείτε να σας ενημερώσουμε ότι η εν λόγω ΜΚΟ ιδρύθηκε το 2011 στην Αγγλία από τον σιίτη MPOURKI ή Μπουρτζή Αλέξανδρο, μαζί με τον πατέρα του και άλλα μέλη, κάτοικο ΚΥΠΡΟΥ, από λιβανέζο πατέρα και ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ μάνα...Ο ίδιος διαφημίζει τον εαυτό του ως προστάτης των παράνομων μεταναστών διότι ήταν και αυτός πρόσφυγας και δεχόταν μπούλινγκ εξαιτίας αυτού στο σχολείο του στην Κύπρο. Το οικόπεδο που αναφέρεται εντοπίζεται στην περιοχή Ηραίον της Σάμου!
Ίσως στα καθήκοντα της ΜΚΟ πέραν της προώθησης του σιιτικού δόγματος, της εξομάλυνσης των σχέσεων, της ισότιμης ένταξης των σιιτών στην κοινωνία κτλ. να είναι και η τουριστική ξενάγηση και αναψυχή των παράνομων μεταναστών. Αλλά οι πληροφορίες μας δεν σταματούν εδώ... το εν λόγω οικόπεδο φαίνεται ότι αποτελεί συνιδιοκτησία της Ι.Μ. Πάτμου! Μήπως ο ηγούμενος Κύριλλος Πέντες έχει να απαντήσει κάτι επ’ αυτού; Μήπως το Πατριαρχείο Κων/πολης; Και αλήθεια ποιος είναι ο έτερος συνιδιοκτήτης του οικοπέδου; Μήπως το 298 Μ/Κ ΤΠ έχει να μας πει επίσης κάτι επί αυτού;

Ειδικός Συνεργάτης του Geopolitics
Πολυδεύκης

1 comments:

Ενώ οι Χριστιανοι θα αποτεφρώνονται.

*** Internet News ***