Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Αποκλειστικό: Το υπουργείο υγείας για θέματα Θράκης απαντά σε Μουφτή ως επίσημο πρόσωπο

10.2.2016
           
            Ανέκαθεν τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την ασυδοσία που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας να χαρακτηρίζει και την πολιτική μας. Αυτή η ασυδοσία θα έλεγα ότι επικεντρώνεται σε έναν ιδιαίτερα ευαίσθητο χώρο, όχι μόνο επειδή έτσι έχουμε συνηθίσει να τον χαρακτηρίζουμε όλα τα χρόνια, αλλά λόγω των τρεχουσών γεωπολιτικών εξελίξεων: την Θράκη!

            Αποτέλεσμα αυτής της ασυδοσίας είναι οι πρόσφατες δηλώσεις προβοκάτσιας του Μουφτή Ξάνθης Μέτε, σύμφωνα με τις οποίες καθιστά υπεύθυνο το ελληνικό κράτος για ό,τι συμβεί σε αυτόν ή την οικογενειά του! Δικαιολογεί τον «κίνδυνο που διατρέχει» ως απόρροια των δραστηριοτήτων του στην περιοχή για τις οποίες απειλές δέχεται για τη ζωή του. Και δεν σταματά εκεί... Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις οι θρησκευτικοί λειτουργοί που υπηρετούν την λεγόμενη ως «τουρκική» (!)-μουσουλμανική μειονότητα και οι εκλεχθέντες από τη μειονότητα μουφτήδες δέχονται απειλές από το παρακράτος της Δυτικής Θράκης που προσπαθεί να χαλάσει τη γαλήνη ανάμεσα στους τοπικούς πληθυσμούς.

            Και η πολιτεία μας τι κάνει; Ή πολύ χειρότερα, ΤΙ ΕΧΕΙ κάνει τόσα χρόνια; Αν βλέπετε ελλείψεις και ένδοια του κρατικού μηχανισμού στην Αθήνα, τότε τι νομίζετε ότι συμβαίνει στην επαρχία; Ή ακόμα χειρότερα στην Θράκη που έχει καταντήσει προτεκτοράτο της ΜΙΤ;

            Η πολιτεία, λοιπόν, όχι μόνο αφήνει τη ΜΙΤ να αλωνίζει ελεύθερη μέσω της θρησκευτικής πολιτιστικής και οικονομικής διείσδυσής της με όχημα τις ψευτομουφτίες αλλά ευχαριστεί κι όλας!


           
            Όταν το ελληνικό κράτος δεν ασχολείται και οι τοπικοί άσχετοι χαράσσουν εξωτερική πολιτική, το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι μία νέα υπόθεση Ιμίων! Οι ελλείψεις σε καίρια θέματα υγείας και φυσικά και στον τομέα του ΕΚΑΒ είναι άμεσης προτεραιότητας και έχουν σημειωθεί χρόνια τώρα. 

ΠΟΙΟΣ όμως είναι αυτός που εξουσιοδότησε τους τοπικούς κρατικούς παράγοντες να στραφούν στον ψευδομουφτή για 20.000 ευρώ; ΠΟΙΟΣ αναλαμβάνει την ευθύνη για την επιστολή με την οποία το ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ευχαριστεί τον ψευδομουφτή δίνοντας τόσο απλόχερα μία ΕΠΙΣΗΜΗ DE FACTO αναγνώριση; ΠΟΙΟΣ δεν εισάκουσε τις χρόνιες προειδοποιήσεις και ΠΟΙΟΣ εκτίμησε τόσο ελαφρά τη βαρύτητα της υπόθεσης; Κι επιτέλους... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

Πολυδεύκης-Ειδικός συνεργάτης για το Geopolitics.gr=============================================================
  
Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2016. 
Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας.

*** Internet News ***