Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Πανικός στην ΜΙΤ. Διαρροή εγγράφων που συνδέουν την υπηρεσία με την αλ-Κάιντα.

Διαβαθμισμένο έγγραφο που συνδέει την ΜΙΤ με την α-Κάιντα


Πανικός επικρατεί στην Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών της Τουρκίας, καθώς μέσω DarkNet διέρρευσε σωρεία εγγράφων που συνδέουν την παραπάνω υπηρεσία με την Αλ Κάιντα.


Μάλιστα οι σελίδες που τα ανεβάζουν δείχνουν να μην κρατούν πολύ και να "απενεργοποιούνται" σε ελάχιστο χρόνο, όταν αυτές είναι σε "ανοιχτό δίκτυο"

Όσοι γνωρίζουν την Τουρκική γλώσσα μπορούν να διαβάσουν τα επείγοντα έγγραφα που αναφέρουν παροχή βοηθείας και έμμεσης παρουσίας συνδέσμων στις τάξεις τρομοκρατών , κυρίως στα νότια σύνορα της Τουρκίας.

Η διαρροή έγινε στα τέλη Ιανουαρίου 2015 και μόλις πρόσφατα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό

Εμείς ως Geopolitics μετά απο έρευνα πετύχαμε τα παρακάτω links εν λειτουργία ακόμα.

https://anoninsiders.net/mit-documents-2867/#ifadeler καθώς και το link για Tor Browser για πρόσβαση στο DarkNet imtrjn3qe2tzh5ae.onion/mit-documents-2867Σημειώνουμε πώς δεν συνιστούμε την χρήση tor browser σε μέσους χρήστες και σε μη ειδικούς καθώς οι κίνδυνοι του DarkNet είναι αρκετοί.

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας

  ===========================================================
 
Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2016.
Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας.

*** Internet News ***