Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Ανησυχεί η κυβέρνηση για το μεταναστευτικό.
1-2-16Το μεταναστευτικό φαίνεται πως αποτελεί πλέον μείζον θέμα μαζί με την διαπραγμάτευση για την Ελληνική κυβέρνηση καθώς πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος, υπουργός Εθνικής Άμυνας από το βήμα ημερίδας με θέμα Προσφυγική Κρίση και Τρομοκρατία: Αίτια, Συνέπειες και Δράσεις που διεξάγεται στο Πολεμικό Μουσείο δήλωσε πως οι ΕΔ αναλαμβάνουν και επίσημα το θέμα της δημιουργίας των κέντρων υποδοχής προσφύγων (hotspots). Στην αυριανή συνέντευξη Τύπου θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες. 


Επίσης, ο Πάνος Κάμμενος ανακοίνωσε πως την Παρασκευή θα συμμετάσχει στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής  όλων των ΥΠΕΘΑ της ΕΕ για την τρομοκρατία και το μεταναστευτικό. 

Με το φόβο της τρομοκρατίας να πλανάται πάνω από την Ευρώπη (δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στη Βενετία ενώ φόβοι και απειλές παρουσιάστηκαν σε σχολεία σε Βρετανία και Γαλλία) οι πιέσεις προς τη χώρα μας θα αυξηθούν, την ώρα που πληροφορίες θέλουν τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να βρίσκεται σε δυσχερή θέση λόγω των προηγούμενων κινήσεων της στο θέμα της μεταναστευτικής/προσφυγικής κρίσης.

Γιώτα Χουλιάρα για το Geopolitics. 


*** Internet News ***