Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Έρχεται το ρωσικό Game of Thrones


15-2-16Έρχεται η ρωσική απάντηση στο τηλεοπτικό έπος Game of Thrones, και ονομάζεται «Epokha Raztsveta», δηλαδή «Η εποχή της ευημερίας».

Πρόκειται για μία σειρά η οποία θα βασίζεται στην τελευταία αυτοκρατορική οικογένεια της Ρωσίας, τους Ρομανόφ.Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Itar-Tass οι Ρώσοι παραγωγοί έχουν ήδη πιάσει δουλειά για τη σειρά.

«Θα μπορεί να θεωρηθεί αντάξιο του ''Game of Thrones''», δήλωσε ο παραγωγός Αλεξέι Πετρούκιν. «Μελετήσαμε το δικό τους επιχειρηματικό μοντέλο και επικοινωνήσαμε με αρκετούς από τους δημιουργούς της δικής τους σειράς. Οπως και εκείνοι, θα έχουν αρκετούς σκηνοθέτες», είπε ακόμη.

Στόχος είναι να ξεκινήσει να προβάλλεται το 2018 και σύμφωνα με τον Πετρούκιν θα εξιστορεί τους τρεις αιώνες της δυναστείας των Ρομανόφ, μέσα σε 12 σεζόν. Η καθεμία θα έχει 12 επεισόδια, ξεκινώντας πριν από την άνοδο των Ρομανόφ στην εξουσία.

Θα πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως πολλοί αμφιβάλλουν για το πόσο απήχηση θα έχει μια ιστορία της οποίας το τέλος είναι ήδη γνωστό. Ο τσάρος Νικόλαος ανετράπη και δολοφονήθηκε μαζί με την οικογένειά του από τους μπολσεβίκους το 1918.


http://www.sofokleousin.gr/

*** Internet News ***