Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Βομβιστικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο και στο ΜΕΤΡΟ των Βρυξελών - (UPDATE 11.30am)

22.3.2016
Συνολικά 4 στόχοι , 13 νεκροί, 37 τραυματίες και 2 ακόμα μη ενεργοποιημένες βόμβες φέρουν οι πληροφορίες να είναι ο απολογισμός της συνδυαστικής επίθεσης σε 4 σημεία στις Βρυξέλες σε ΜΕΤΡΟ και αεροδρόμιο.

Όλες οι δυνάμεις της χώρας τεθήκαν σε επιφυλακή ενώ κάθε αεροδρόμιο στην Ευρώπη έχει θέσει υψηλά μέτρα ασφαλείας. Το Ισραήλ δεν δέχεται καμία πτήση από Ευρώπη ενώ έχει ζητηθεί ενεργοποιήση υπηρεσιών διεθνούς ασφαλείας.


Δημοσιεύματα στο DarkWeb από διάφορες σελίδες σχετικές με Τζιχάντ μιλούν για χτύπημα κατά των σταυροφόρων και πώς θα ζούν όλοι σε φόβο πλέον.

Βομβιστικές επιθέσεις έγιναν στο αεροδρόμιο των Βρυξελών προ ολίγου. Πληροφορίες μιλάνε για 17 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.
έκρηξη στο ΜΕΤΡΟ στο Μαλμπέκ.


Σύμφωνα με πληροφορίες πιθανόν να πρόκειται για εκδικητική πράξη για την σύλληψη του Αμπεντσλάμ. Οι εκρήξεις ήταν σύγχρονες για μεγαλύτερη πρόκληση πανικού, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες υπήρξε και τρίτη έκρηξη στο ΜΕΤΡΟ του Μάλμπεκ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν για πυροβολισμούς και φωνές στα Αραβικά δευτερόλεπτα πριν τις εκρήξεις.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο.*** Internet News ***