Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Το Σουηδικό κράτος εκπαιδεύει "μαχητές Τζιχάντ εν δυνάμει" με δικά του έξοδα!


15.3.2016

Πώς θα φαινόταν αν μια μέρα η κυβέρνηση ενός Ευρωπαϊκού κράτους ανακοίνωνε πώς για την ενσωμάτωση με ομαλό τρόπο , παράνομων και νόμιμων μεταναστών/προσφύγων , τους έδινε ένα τρόπο να μάθουν να χειρίζονται όπλα;


Αυτό συμβαίνει εδώ και κάποιους μήνες στην Σουηδία (από το το φθινόπωρο) , καθώς με μάθημα για μακρύ βεληνεκές σκοπευτές,  ξεκίνησε να εκπαιδεύει μετανάστες που ενδιαφέρθηκαν, αρχικά σε μικρό ποσοστό. Στη συνέχεια, για λόγους που μάλλον είναι προφανείς,  αλλά παραδόξως ( ;;; ) δεν αναφέρονται απο τα Σουηδικά ΜΜΕ, "το ενδιαφέρον γιγαντώθηκε" μεταξύ των μη Ευρωπαίων μεταναστών.


Στο πεδίο βολής, πάνω από 50 μετανάστες νέοι εξασκούνται καθημερινά. Το ακόμα πιο παράδοξο είναι πώς τα έξοδα των μαθημάτων πληρώνονται από κρατική χρηματοδότηση του Οργανισμού Μετανάστευσης της Σουηδίας ως πρόγραμμα «ολοκλήρωσης» στην Σουηδική κοινωνία.

Σε κρατικό μέσο ενημέρωσης , στέλεχος του ( Birgit Höglin ) αναφέρει πώς αυτό βοηθάει τους μετανάστες να μαθαίνουν να κάνουν χρήση της Σουηδικής γλώσσας παράλληλα με την άσκηση τους σε ακροβολισμό ( !!! ).

 Εμείς τι να πούμε τώρα, πέρα από το να τους ευχηθούμε να αναπτύξουν και πεδίο βολής για αντιαρματικά και χρήσης IED για να πάρουν και πτυχίο στην Σουηδική.

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας 

*** Internet News ***