Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Όλοι οι αλλόθρησκοι είναι εχθροί του DAESH και θα μπούν κάτω από το ξίφος του Αλλάχ -- Dabiq


https://d.ibtimes.co.uk/en/full/1483094/cover-dabiq-13.jpg
17.3.2016
Mε νέο μήνυμα μίσους το DAESH, στην σελίδα 33 του προπαγανδιστικού εντύπου Dabiq που μοιράζεται δωρεάν από το διαδίκτυο, καταφέρονται κατά των Αράβων άλλης θρησκείας (Χριστιανών και Εβραίων). Έτσι, το σύνολο των αλλόθρησκων Αράβων  το ονομάζουν πλέον ως Rafidah (εκείνοι που απορρίφθηκαν από το Ισλάμ αλλά και απέρριψαν το Ισλάμ οι ίδιοι).


Αυτό το χρησιμοποιούν και ως απάντηση στην κριτική που δέχονται μέσα από την Μουσουλμανική Ουμά που πρόσκειται σε πιο ήπιους κύκλους αντιδράσεων. Θεωρούν πώς πρόκειται για Άραβες που απαξιώνουν τον Θεό και τις ιερές διδαχές και μόνο αν μετανοήσουν δια πράξεων (περιγράφει πώς με πολύ γραφικό τρόπο) θα είναι μακριά από την τιμωρία.

Το άρθρο αυτό έρχεται ως "απάντηση" σε αρκετές παρατηρήσεις, κυρίως από Σουνιτικούς κύκλους, πώς ακόμα και αν υπάρχει πόλεμος μεταξύ dar-al-islam και dar-al-kufr , όλοι οι Άραβες είναι "παιδιά του Αλλάχ και δικαιούνται την dawah".

Είναι προφανές πώς το ισλαμιστικό κράτος του φανατισμού και της απόλυτης Σαρία, έχει ενοχοποιήσει την διαφορετικότητα βάσει θρησκείας που είναι και ο κύριος συνεκτικός πυρήνας και όχι το εθνικό φύλο (Παν-Αραβική φυλή).

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας

*** Internet News ***