Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Mυστηριώδης ακροβολιστής ως Σατανάς της Σκιάς για τους αξιωματικούς του DAESH σε Λιβύη

http://www.thedailysheeple.com/wp-content/uploads/2016/02/sniper-wikimedia.png
ελεύθερος σκοπευτής είναι η αιτία πανικού των αξιωματικών του DAESH σε Λιβύη


20.3.2016

Εδώ και μερικούς μήνες, στην Λιβύη και ειδικά σε Σίρτη και Τρίπολη έχει επικρατήσει ένας άτυπος πανικός μεταξύ των αξιωματούχων των φανατικών Ισλαμιστών.


Οι  Abdullah Hamad Al-Ansari,  Abu Khaled al-Cambodi,  Neil Prakash, Abu Anas Al-Muhajer,
Abu Mohammed Dernawi είναι ήδη τα πρώτα θύματα ακροβολιστή (ελεύθερος σκοπευτής) που τείνει να γίνει θανατηφόρος δήμιος αξιωματικών του DAESH απο μακριά.

Ο θρύλος έχει ήδη γιγαντωθεί στην περιοχή καθώς ουδείς γνωρίζει πότε και από που θα χτυπήσει, ενώ ο δράστης φέρεται να χρησιμοποιεί το όπλο των Ισραηλινών δυνάμεων Dan .338 bolt-action με ειδική σφαίρα διαμετρήματος .338 LAPUA Magnum και ειδικά κατασκευασμένο σιγαστήρα. Η σφαίρα του όπλου αυτού έχει τόσο περίεργη τροχιά που δημιουργεί μέγιστη διατομή στον στόχο της, κάνοντας τον θάνατο σχεδόν ακαριαίο.


http://defense-update.com/wp-content/uploads/2014/06/Screenshot-2014-06-12-02.00.16.png
https://wolfhound1.files.wordpress.com/2015/11/csat-remote-designator-sights-thermal-imaging-mode-lasing.jpg
θερμική απεικόνιση από σκόπευτρο ακροβολιστή.
Οι πληροφοριές λένε πώς ειδικά σε 3 από τους παραπάνω αξιωματικούς, ο σκοπευτής έριξε την βολή του ενώ εκείνοι ήταν περίπου 1000 μέτρα μακριά και πίσω από παράθυρο , κάτι που συνιστά πιθανόν σκόπευτρο με ικανότητα θερμικής απεικόνισης. Μερικοί ειδικοί αναφέρουν πώς ίσως να είναι και κάποιο από τα διάσημα νέα projects της DARPA με κατευθυνόμενες σφαίρες!

Φυσικά όλη αυτή η θολότητα σχετικά με το ποιός ή ποιοί είναι, έχει δημιουργήσει συνθήκες θρύλου στην Λιβύη όπου έχει εκδόσει το DAESH επικύρηξη πολλών δεκάδων χιλιάδων δολαρίων για τον/τους ακροβολιστές που εξοντώνουν έναν-εναν τους αξιωματικούς του.

by Daniele Raineri : Τα 3 σημεία σε Σίρτη όπου έγιναν οι εκτελέσεις των αξιωματικών του DAESH από ελ. σκοπευτή.
Το μέγεθος της φήμης που έχει αποκτήσει πλέον η εκτελεστική σειρά των θανάτων από τον/τους ελεύθερους σκοπευτές, που έχει οδηγήσει τους αξιωματικούς του DAESH να κινούνται μέσα σε πλήθος με τρόπο που να μην διαχωρίζουν από τους υπόλοιπους και πολλοί από αυτούς κινούνται μόνο βράδυ.

Οι τοπικές δυνάμεις πάντως φροντίζουν με τον τρόπο τους να δίνουν "τροφή" σε αυτόν τον θρύλο με τον ένα ή τον άλλον τρόπο, καθώς είναι ένα ισχυρό όπλο ΨΕΠ απέναντι σε ένα φανατικό εχθρό που δεν ξέρει πώς να φυλαχτεί από τον "الظل الشيطان" ή όπως λέγεται Ελληνικά "Σατανάς της Σκιάς".

Σε κάθε πόλεμο πάντως είναι γεγονός πώς αρκετές τέτοιες επιχειρήσεις ή τακτικές έχουν χρησιμοποιηθεί σαν όπλο επηρεασμού. Ειδικότερα όταν μιλάμε για ελεύθερους σκοπευτές, είναι κατανοητό πώς μπορεί να οδηγήσει σε παράνοια ένα στράτευμα όταν δεν γνωρίζει πώς και από που θα βρεθεί η βολίδα να έρχεται στον στόχο της.

Αλέξανδρος Νίκλαν

Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλειας

*** Internet News ***