Τρίτη, 1 Μαρτίου 2016

ΙΣΤΟΡΙΚΗ SUPER ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ.1-3-16

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 12 ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΞΑΣ.

2)ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ 83.500.000 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΡΚΑΝΣΑΣ-ΑΛΑΜΠΑΜΑ-ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ-ΤΖΩΡΤΖΙΑ-ΜΑΣΣΑΧΟΥΣΕΤΗ-ΟΚΛΑΧΟΜΑ-ΒΕΡΜΟΝΤ-ΤΕΝΕΣΣΗ-ΒΕΡΜΟΝΤ-ΤΕΞΑΣ-ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ.

3)ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΡΕΠΟΥΜΠΙΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΣΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΙ ΣΑΜΟΑ.

4)ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΛΟΓΩ ΤΡΑΜΠ.. ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ .

5)ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΕΝΤ ΚΡΟΥΖ.

6)ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΦΛΟΡΙΝΤΑ-ΜΙΖΟΥΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ.

7)ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΜΠΙΟ .ΤΟΝ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΣΤΑ ΔΙΕΘΝΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΓΕΙΡΕΙ ΤΕΙΧΟΣ ΣΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΟΥ ΚΛΟΥΞ ΚΛΑΝ.ΑΦΗΣΕ ΑΙΧΜΕΣ.....ΜΕ ΟΥΡΑ....ΓΙΑ ΜΟΣΧΑ....

8)ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ Ο ΛΙΝΤΣΕΙ ΓΚΡΑΧΑΜ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΙΝΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ. .ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΖΩΝ ΜΑΚΕΙΝ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΤΣ ΜΑΚΟΝΝΕΛ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΚΙ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΛΑΙΣΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΩΝ.(ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ)

9)ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΧΘΕΣ Ο ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ 2012 ΜΙΤ ΡΟΜΝΕΙ.

10)Ο ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΜΠΡΑΣΚΑ ΜΠΕΝ ΣΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΡΑΜΠ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ....

11)ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΤΕΞΑΣ ΚΑΙ ΤΖΙΟΡΤΖΙΑ. ΕΝΤΟΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΟΙ ΑΦΡΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

12)ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΣΑΝΤΕΡΣ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΧΙΛΑΡΙ . ΠΧ ΣΕ ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΒΕΡΜΟΝΤ. ΤΟ ΑΡΚΑΝΣΑΣ ΣΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ.

13)ΜΠΟΡΕΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ . ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΥΖΥΓΟ!!!ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥ.......ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.....ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΑΡΚΑΝΣΑΣ-ΤΖΩΡΤΖΙΑ-ΑΛΑΜΠΑΜΑ.

14)ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΨΗΦΩΝ (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ) ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΙΛΑΡΙ. ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ).

*** Internet News ***