Σάββατο, 23 Απριλίου 2016

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΗΠΑΑγαπητοί φίλοι και φίλες,
θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους της Παμμακεδονικής όλους τους συμπατριώτες, συμπατριώτισσες και Φιλέλληνες που μας στήριξαν στο πρώτο αυτό κι αρχικό στάδιο της συλλογής υπογραφών για την ανάκληση της λανθασμένης αποφάσεως της Αμερικανικής κυβερνήσεως το 2004 για προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.

Είναι μία συλλογική ΕΘΝΙΚΗ προσπάθεια που εκπηγάζει από πατριωτισμό και αγάπη προς την πατρίδα η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται εγκλωβισμένη στη δίνη μιας παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης.

Στόχος μας είναι να υπογράψουν όλοι οι Έλληνες όπου και αν ζουν. Είμαστε πολλά εκατομμύρια ανά τον κόσμο. Μπορούμε να αναστρέψουμε την πορεία του Μακεδονικού ζητήματος που μας ταλανίζει επί δεκαετίες. Χρειάζεται ο καθένας μας να δώσει δύο λεπτά από τον χρόνο του. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα και τίποτα να φοβηθείτε. Αν για οποιοδήποτε προσωπικό λόγο δεν επιθυμείτε να φαίνεται το όνομά σας στις υπογραφές, έχετε τη δυνατότητα να υπογράψετε ανώνυμα. Αν πάλι, συναντάτε δυσκολία στη διαδικασία υπογραφής στείλτε μας μήνυμα στο email: macedoniapetition@gmail.com ή στο inbox του Facebook.

Είναι ένα εγχείρημα που μας αφυπνίζει ως Ελληνισμό, ενημερώνει τις νεώτερες γενεές Ελληνοπαίδων και τους συμπατριώτες μας στις χώρες που ζούμε, ανατρέπει την Σκοπιανή προπαγάνδα στο διαδίκτυο αλλά κυρίως και το πιο σημαντικό ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ. Και είναι καιρός να ενωθούμε αυθόρμητα, χωρίς αρχηγούς, χωρίς προσωπικές επιδιώξεις και ζητούμενα. Να ενωθούμε με ανιδιοτέλεια για ένα καλύτερο μέλλον! Για τις μελλοντικές γενεές του Ελληνισμού.
Για τις αξίες και τις ιδέες του Ελληνισμού που σήμερα χρειάζεται η ανθρωπότητα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ

https://www.gopetition.com/petitions/restoration-of-historical-truth-about-macedonia.html


Προσβλέποντας στην ανταπόκρισή σας,
Δημήτρης Χατζής, Πρόεδρος
‪#‎THATSNOTYOURNAME‬
Pan-Macedonian Association of USA
Dimitris Chatzis

*** Internet News ***