Κυριακή, 10 Απριλίου 2016

Χρυσόγονος: Υπογράψαμε ότι... «ο γάιδαρος πετάει»


10-4-16


«Δεν διανοούμαι κρατικές υπηρεσίες να έχουν κάνει υποκλοπές, να παραβιάζουν τους νόμους και το Σύνταγμα» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής, και συνταγματολόγος, Κώστας Χρυσόγονος.

Όπως ανέφερε ο κ. Χρυσόγονος, όπως κατάλαβε ο ίδιος, ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης διέψευσε κατηγορηματικά σε δήλωσή του ότι η υπηρεσία υπέκλεψε τις συνομιλίες Τόμσεν – Βελκουλέσκου.

«Ένα προϊόν υποκλοπής δεν μπορείς να το αξιοποιείς σε δίκη, σε ποινική διαδικασία... εδώ δεν έχουμε δίκη. Τα WikiLeaks και τα Panama Papers είναι προϊόντα υποκλοπής» ανέφερε πάντως.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα βοήθειας, ο κ. Χρυσόγονος δήλωσε ότι ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% το 2018 είναι ανέφικτος. «Επειδή υπογράψαμε ότι ‘ο γάιδαρος πετάει’ δεν σημαίνει και ότι μπορεί να πετάξει» παρατήρησε. «Ποτέ δεν πίστεψα ότι θα βαράμε τα νταούλια και οι αγορές θα χορεύουν» ανέφερε δε με νόημα.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εφαρμόσει ένα τουλάχιστον κομμάτι από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ώστε να ανακουφίσει ενόψει των μέτρων που έρχονται στη συμφωνία» επισήμανε.
http://www.sofokleousin.gr/

*** Internet News ***