Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Βενεζουέλα: Δουλειά δύο μέρες την εβδομάδα στο δημόσιο λόγω ενεργειακής κρίσης

27-4-16Δύο μέρες την εβδομάδα θα εργάζονται οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Βενεζουέλα μέχρι να ξεπεραστεί η σοβαρή ενεργειακή κρίση, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αριστόμπουλο Ιστουρίζ. «Οι δημόσιοι υπάλληλοι πρέπει να πηγαίνουν στη δουλειά τους μόνο κάθε Δευτέρα και Τρίτη, μέχρι να τελειώσει η κρίση», όπως τόνισε.

Η Βενεζουέλα αντιμετωπίζει μια περίοδο μεγάλης ξηρασίας με αποτέλεσμα να έχουν μειωθεί δραματικά τα επίπεδα του νερού στο κύριο υδροηλεκτρικό φράγμα με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για την κακοδιαχείριση της κρίσης.

Επισημαίνεται ότι τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε στην κρατική τηλεόραση ο κ Iστουρίζ επηρεάζουν τους δύο εκατομμύρια εργαζόμενους του δημόσιου τομέα.

«Δεν θα υπάρξει καμία εργασία στο δημόσιο τομέα την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, εκτός από τις απαραίτητες αναγκαίες εργασίες», όπως πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. 1 comments:

Η Βενεζουελα δεν ηταν που θα μας εστελνε πετρελαιο για να στηριξει τον αδελφο Αλεκση όταν αμεσως μετα την εκλογη του ειχε αρχισει τον πολεμο εναντιον των κακων;.

*** Internet News ***