Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Πετρέλαιο, αέριο, Συρία τώρα και Ελλάδα.

5.4.2016

Είναι αρκετά έντονες οι φήμες που αναφέρουν πώς το τι συμβαίνει σήμερα στην Συρία αποτελεί μια συνέχεια σε άλλο επίπεδο από μια οικονομική διένεξη όσον αφορά την ενέργεια και τους πόρους στην περιοχή. Αρκετοί μάλιστα από τους αναγνώστες μας παραξενεύονται όταν αναφέρουμε ως G&Dn πώς το τι συμβαίνει στην περιοχή μας , έχει πολύ μεγαλύτερο εύρος επιχειρήσεων εκτός από την Συρία και ότι φτάνει μέχρι εμάς. Οι εικόνες που έχουμε εδώ και ακολουθούν είναι πραγματικές.

Οι εικόνες είναι πολύ ευκρινείς. Η πρώτη έχει μια απεικόνιση από το 1996 και η δεύτερη το τι συμβαίνει σήμερα. Έχοντας πάντα κατά νου την διασπορά του DAESH αλλά και τις υπόλοιπες δυνάμεις στην περιοχή κάποιος μπορεί να καταλάβει πολλά.

Οι φωτογραφίες είναι από τις ΗΠΑ και δείχνει με κόκκινο χρώμα τους πόρους σχετικά με αέριο και με πράσινο σχετικό με πετρέλαιο.


Τελευταίο αφήνω μια εικόνα που μιλάει και πάλι μόνη της.. την χώρα θα την καταλάβετε μόνοι σας.. οι κύκλοι δείχνουν και πάλι σημεία ενδιαφέροντος με άμεση ικανότητα εξόρυξης. Ταιριάξετε και πάλι το τι συμβαίνει με διάφορες παραμέτρους από μεταναστευτικό, εθνικά θέματα κτλ. και θα έχετε μια εξήγηση που μπορείτε να την βγάλετε μόνοι σας, χωρίς καν να σχολιάσουμε τίποτα εμείς.


Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας.

*** Internet News ***