Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το Brexit ο ΟΟΣΑ

27-4-16


Την απώλεια ποσού που ισοδυναμεί με το μισθό ενός μήνα θα βιώσουν έως το 2020 οι Βρετανοί σε περίπτωση Brexit σύμφωνα με έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) που θα δοθεί αργότερα σήμερα στη δημοσιότητα, και την οποία επικαλείται το ραδιόφωνο του BBC.

Ο γενικός γραμματέας του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία δήλωσε σε συνέντευξή του στο BBC ότι θα ήταν μια κακή απόφαση η αποχώρηση της Βρετανίας από την Ένωση των 28.«Κάναμε μια σειρά από υπολογισμούς και συμπεράναμε ότι το Brexit είναι ένας φόρος... Ισοδυναμεί χονδρικά με την απώλεια αποδοχών ενός μήνα μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών και τότε αυτό συνεχίζεται... και εδώ υπάρχει μια συνεχής απώλεια», δήλωσε ο Γκουρία.

«Η όλη ιδέα εδώ είναι ότι κάνουμε τις συγκρίσεις, τις προσομοιώσεις, τους υπολογισμούς μέσω διαφόρων τρόπων σύμφωνα με τους οποίους αυτό θα συμβεί. Στο τέλος συμπεραίνουμε και λέμε, γιατί χάνουμε τόσο πολύ χρόνο, τόση μεγάλη προσπάθεια και τόση ευφυΐα προσπαθώντας να βρούμε τρόπους για να αντισταθμίσουμε μια κακή απόφαση, όπου δεν χρειάζεται αναγκαστικά να ληφθεί η κακή απόφαση».


http://www.sofokleousin.gr/

1 comments:

Σαν αστειο ακούγεται η απωλεια ενός μισθου σε 4 χρονια,ακομα και για πλακα αξιζει να το δοκιμασουν.
Εδώ σημαινει απωλεια της υπαρξης μας,της χωρας μας,των παντων.

*** Internet News ***