Πέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Τσουνάμι αλήθειας απέναντι στα ψέμματα των Σκοπίων. Οι Έλληνες ομογενείς είναι εδώ!5-5-16Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προσπάθεια των ομογενών για την ανάδειξη της Ιστορικής αλήθειας της ονομασίας των Σκοπίων που καταχρηστικά και ψευδώς διεκδικούν το όνομα της Μακεδονίας μας, ενώ οι ίδιοι έχουν όνομα, Βαρντάρσκα.

Απλοί πολίτες αλλά και προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και εκαατοντάδες εθελοντές έχουν ξεκινήσει μια συλλογική προσπάθεια που αποδεικνύει ότι η καρδιά του Ελληνισμού χτυπάει δυνατά. Περισσότερες πληροφορίες για τις δηλώσεις και την στήριξη που παρέχουν, μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό άλμπουμ της δημοσιογράφου και καθηγήτριας Nancy Biska στο facebook : The F.Y.R.O.M. is not Macedonia; U.S. restore the truth!
Όπως μας ενημερώνει η ίδια: «Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι η προσπάθεια που γίνεται για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ θέμα δεν είναι προσωπική δική μου ή οποιουδήποτε άλλου ατόμου. Είναι συλλογική προσπάθεια του Απανταχού Ελληνισμού καθώς ολοένα και περισσότερο πλαισιώνει και στηρίζει την πρωτοβουλία της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής. Δεν αποβλέπει σε δημιουργία Κόμματος, δεν υποστηρίζει καμμία τάση, δεν αποβλέπει σε καμμία παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας και σέβεται τις επιλογές του Ελληνικού Λαού.

Αποβλέπει ΜΟΝΟΝ στην κατάθεση των υπογραφών που συγκεντρώνονται online και offline στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, εν όψει των προεδρικών εκλογών στην χώρα, με σκοπό την ανάκληση της λανθασμένης αποφάσεως της Αμερικανικής κυβερνήσεως το 2004 για προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ
1) Σπάσαμε το φράγμα της επικοινωνίας που θέτει η πλειοψηφία των mainstream Ελληνικών ΜΜΕ. Με τα λεγόμενα social media (Facebook/ twitter/ Instagram και με emails) βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τον Ελληνισμό (αλλά και Φιλέλληνες) στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

2) Σπάσαμε το μονοπώλιο της Σκοπιανής προπαγάνδας στο διαδίκτυο.

3) Οι νεότερες γενεές Ελληνοπαίδων (γεννημένων στο εξωτερικό) ενημερώθηκαν για το θέμα και σιγά σιγά μέσω των Social media μας πλαισιώνουν.

4) Μέχρι στιγμής κοντεύουμε 15.000 υπογραφές online στον σύνδεσμο
https://www.gopetition.com/petitions/restoration-of-historical-truth-about-macedonia/signatures.html


και δεκάδες χιλιάδες υπογραφές σε χαρτί καθώς είχαμε ξεκινήσει την εκστρατεία μας τον Μάρτιο του 2016. Κρίναμε σκόπιμο όμως να απευθυνθούμε στο παγκόσμιο κοινό μέσω της ανάρτησης της έκκλησης στο Gopetition.

5) Το σημαντικότερο που πετυχαίνουμε κι ευχόμαστε να συνεχίσει με πιο ραγδαίο ρυθμό είναι το γεγονός ότι επιτέλους οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αναλαμβάνουμε ΑΤΟΜΙΚΑ και ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ευθύνη για ένα από τα εθνικά μας θέματα και ενωνόμαστε σε κοινό σκοπό. Δεν υπάρχουν αρχηγοί. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
Πρώτος μας υποστήριξε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ.κ. Δημήτριος με σχετική γραπτή ανακοίνωση http://www.goarch.org/news/panmac_petition-04072016-el
και ακολούθησαν η ΑΧΕΠΑ και άλλοι ομογενειακοί οργανισμοί ανά τον κόσμο. Η υποστήριξη συνεχίζεται διαρκώς από οργανισμούς, Αμερικανούς Πολιτικούς και μεμονωμένα από πολίτες του κόσμου.

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
Αντιγράψτε την παρακάτω παράγραφο και δημοσιεύσε την στον τοίχο του Facebook (timeline), στα social media και στείλτε την με email σε όλες τις επαφές σας:

ΛΑΒΕΤΕ ΔΡΑΣΗ για την ανάκληση της λανθασμένης αποφάσεως της Αμερικανικής κυβερνήσεως το 2004 για προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ 'Η ΑΝΩΝΥΜΑ στον σύνδεσμο

https://www.gopetition.com/petitions/restoration-of-historical-truth-about-macedonia.html

Εάν έχετε δυσκολία με την αγγλική γλώσσα στείλτε μας email στο macedoniapetition@gmail.com και θα υπογράψουμε εμείς για εσάς.»

Η κυρία Biska σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε εξηγήσει γιατί τώρα η ομογένεια κήρυξε τον πόλεμο στην ψευδοΜακεδονία .


Το Geopolitics and Daily News από την αρχή συντάχθηκε με τον  δίκαιο αγώνα των ομογενών μέσα από σχετικές αναρτήσεις αλλά και επώνυμες δηλώσεις των διαχειριστών του
 Και τώρα καλεί όλες τους αναγνώστες και φίλους του να στηρίξουν αλλά και να διαδώσουν αυτή την προσπάθεια γιατί η αλήθεια της Ιστορίας πρέπει να λάμψει!

Όλοι μαζί οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε θαύματα! Ήρθε η εποχή!
*** Internet News ***