Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

Πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Ελληνοφωνίας και Ελληνικού Πολιτισμού- Μια μέρα γιορτής όλων των Ελλήνων15-5-16Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα η επίσημη αφίσα της εκδήλωσης για την Πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Ελληνοφωνίας και Ελληνικού Πολιτισμού,μια πρωτοβουλία της Εταιρίας Κοινωνικών Επενδύσεων και της KosmosHellas που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού, της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων και Κέντρων για την UNESCO.


Χρυσοί Χορηγοί αυτής της προσπάθειας είναι η εταιρία Λουξ, η οποία αποδεικνύει ότι στον καιρό της κρίσης μπορεί να αξιολογεί με εθνική ευαισθησία και να στηρίζει ενέργειες και πρωτοβουλίες που εχουν σαν στόχο την ελληνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια και η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας ) όπου ο πρόεδρος Γιώργος Πατούλης και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, με ομόφωνες αποφάσεις στηρίζουν την εκδήλωση καθώς αντιλαμβάνονται την αναγκαιότητα για αφύπνιση και αξιοποίηση του Εθνικού Κεφαλαίου της Χώρας μας που είναι η Γλώσσα μας και ο Πολιτισμός μας!


Υποστηρικτές και αρωγοί, το ΙΕΚ του New York College, το Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικονομίας και ο Οργανισμός για τη διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας. 

Ενώ χορηγοί επικοινωνίας από τον χώρο των ΜΜΕ, η ΕΡΤ, η Φωνή Της Ελλάδας, η Real News, η Καθημερινή, το Geopolitics and Daily News και το Hellenic Nexus.

To Geopolitics and Daily News
από την αρχή στήριξε με θέρμη και πάθος αυτή την προσπάθεια είτε με σχετικές αναρτήσεις στη σελίδα του, είτε με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προωθώντας την σελίδα της εκδήλωσης ο kosmos μιλά Ελληνικά. 

'Εχοντας την πεποίθηση ότι η Γλώσσα, η Ιστορία και ο Πολιτισμός μας αποτελούν τα οχυρά της πατρίδας μας, υπενθυμίζουμε πως την Τρίτη  17 Μαΐου πραγματοποιείται συνέντευξη Τύπου στις 12:00 στο Athens Hotel Plaza (περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: http://www.geopolitics.com.gr/2016/05/blog-post_2.html ).

-Πρώτη Παγκόσμια Ημέρα Ελληνοφωνίας και Ελληνικού Πολιτισμού: Μια πρωτοβουλία πέρα από κόμματα

Geopolitics Editorial Team*** Internet News ***