Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Είναι ο νέος δήμαρχος του Λονδίνου, Sadiq Khan , υποστηρικτής της τρομοκρατίας;8.5.2016

Η εκλογή του Sadiq Khan, ως δημάρχου στο Λονδίνο, φαίνεται πώς έχει δημιουργήσει μια μεγάλη ένταση στην πολιτική σκηνή της Βρετανίας.

Ο Μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου φέρεται να είναι ανεμειγμένος με κανάλια χρηματοδότησης και στήριξης του DAESH κάτι που είπε δημόσια και ο D. Cameron στην Βουλή των Λόρδων ( !!! ) ενώ παράλληλα έχουν κυκλοφορήσει ήδη πολλές ηλεκτρονικές σελίδες στοιχεία που δείχνουν τον συγκεκριμένο δήμαρχο να έχει μοιραστεί και δίκτυα πληροφοριών με αυτούς.

παράδειγμα το δημοσίευμα της STANDARD ( link )
το δημοσίευμα της Daily Beast (link )

O ίδιος τώρα, δημόσια αναφέρει πώς λυπάται αν έδωσε την εικόνα υποστηρικτή ατόμων που λειτουργούν στα πλαίσια της τρομοκρατίας ( Guardian -- link)

Από όσο φαίνεται η εκλογή του , μόνο ηρεμία δεν θα φέρει στην πολιτική ζωή της χώρας, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πώς ο συγκεκριμένος αν και δήμαρχος του Λονδίνου, πήρε τις ψήφους από το κομμάτι των μεταναστών δεύτερης γενιάς καθώς ήδη η πόλη έχει γκετοποιηθεί (ειδικά στο East side) και ενδέχεται να δημιουργηθούν ακόμα πιο "καυτά ζητήματα" στο άμεσο μέλλον με τον συγκεκριμένο Δήμαρχο.

Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας.

*** Internet News ***