Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Η παγκόσμια εκστρατεία των ομογενών συνεχίζεται. That's not your name λένε στα Σκόπια.30-5-16


Η παγκόσμια εκστρατεία των Ομογενών μας που ζουν στις ΗΠΑ ,μια εκστρατεία που έχει πάρει την μορφή καταιγίδας ενάντια στα Σκόπια και έχει τρομάξει κομματικούς στρατούς και ανθέλληνες συνεχίζεται με αμείωτη όρεξη και ανανεωμένη δυναμική.


Τόσο η δημοσιογράφος και καθηγήτρια Νάνσυ Μπίσκα, όσο και ο πρόεδρος της Παμμακεδονικής ΗΠΑ, Δημήτρης Χατζής αφιερώνουν ατελείωτες ώρες για να ενημερώσουν Έλληνες και ξένους μέσω διαδικτύου. Την ώρα ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Hellas Fm Δημήτρης Φιλιππίδης με τον δικό του μοναδικό ραδιοφωνικό τρόπο κάνει την εκστρατεία γνωστή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη μας, όπου υπάρχουν Έλληνες.Και ναι, η ανταπόκριση είναι συγκινητική, γιατί τα μηνύματα που λαμβάνουν είναι πολλά και δείχνουν ότι οι Ελληνικές καρδιές χτυπούν δυνατά και δεν φοβούνται να φωνάξουν την Ιστορική Αλήθεια.

Στο Geopolitics and Daily News από την πρώτη στιγμή σταθήκαμε αρωγοί και υποστηριχτές αυτής της προσπάθειας, Όχι, δεν θέλουμε να διεκδικήσουμε δάφνες. Αυτό που επιθυμούμε είναι να υπάρξουν και άλλοι που θα συστρατευθούν σ΄αυτή την προσπάθεια.


Δυστυχώς,καθημερινά διαπιστώνουμε ότι κομματικοί ινστρούχτορες που ανησυχούν για την δημοτικότητά τους αντιμετωπίζουν με απαξίωση όλη αυτή την προσπάθεια, ενώ αρκετοί Έλληνες πολίτες νομίζουν πως δεν χρειάζεται να υπογράψουν θεωρώντας τη μάχη χαμμένη. Η μόνη μάχη που χάθηκε αδέρφια μου,όμως, είναι εκείνη που δεν δόθηκε. Και μεις, ως Έλληνες, ως απόγονοι ωραίων προγόνων, μπορούμε να δώσουμε αυτή τη μάχη,γιατί η Ιστορική Αλήθεια θα λάμψει και η μάχη θα κερδηθεί.


Δεν είναι δυνατόν να συστρατεύονται σ΄αυτή τη μάχη πολίτες ξένων χωρών και να υποστήριζουν την αλήθεια και εδώ στην Ελλάδα να υπάρχουν Έλληνες που την αγνοούν.

Δεν είναι δυνατόν να αδιαφορούν οι δημοσιογράφοι και τα κόμματα και οι Ομογενείς να παλεύουν μόνοι τους.


Και εδώ θα τολμήσω να δανειστώ τα λόγια του Αντώνη Λεπενιώτη, ενός Έλληνα που συστρατεύθηκε με την εκστρατεία και προτρέπει και τους δικούς του ανθρώπους να το κάνουν: « Είναι μία Πρωτοβουλία των Ομογενών της Αμερικής που την θέλουν σαν βοηθητικό εργαλείο για τις περαιτέρω ενέργειες που πρόκειται να κάνουν σε πολιτικό επίπεδο, ώστε να αναθερμάνουν την διαδικασία και όχι μία γραφική διαδικασία συλλογής υπογραφών! Ξέρεις κάτι φίλε; Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω τους ανθρώπους που, ενώ τους προτείνεις κάτι για το κοινό καλό, για θέμα κοινού ενδιαφέροντος και που δεν τους κοστίζει απολύτως τίποτα, αυτοί δεν το κάνουν υποστηρίζοντας αποκλειστικά τις δικές τους απόψεις!».Εγώ πάλι από την πλευρά μου, δεν θα κατηγορήσω, ούτε θα αισθανθώ περίεργα απέναντι σε όσους δεν επιθυμούν να υπογράψουν.Όπως δεν θα κατηγορήσω όσους εσκεμμένα βάζουν εμπόδια. Ο καθένας επιλέγει τον δρόμο που θα ακολουθήσει και επωμίζεται και τις ευθύνες των επιλογών αυτών. Γιατί η Ελευθερία θέλει Αρετή και Τόλμη.

Αν λοιπόν νιώθεις Ελεύθερος...


Αν δεν είσαι υποτακτικός κομματικών στρατών...


Και αν θέλεις να λάμψει η Ιστορική Αλήθεια... Υπογράφεις και Συστρατεύεσαι στον Ιερό Αυτό Σκοπό μπαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:


https://www.gopetition.com/petitions/restoration-of-historical-truth-about-macedonia.html

Για περισσότερες πληροφορίες και για τους φίλους που δυσκολεύονται είτε με το διαδίκτυο είτε με τα αγγλικά, μήνυμα στο προφίλ της κας Μπίσκα
( https://www.facebook.com/nancybiska?fref=ufi )


Γιώτα Χουλιάρα για το Geopolitics

1 comments:

ΕΛΛΑΣ ¨Η Μακεδονια ειναι μια και ειναι Ελληνικη αυτο το τελευταιο δεκαημερο του Μαιου2016 ανακοινωθηκε απο ελληνα αρχεολογογο οτι βρεθηκε ο ταφος του Αριστοτελη και ο Πουτιν οταν εφθασε στην Αθηνα το επιβεβαιωσε ενας απο τους μεγαλυτερους φιλοσοφους ολων των εποχων απο τα Σταγιρα της Χαλκιδικης μαθητης του πλατωνα και υδρυτης φιλοσοφικης σχολης στην Αθηνα πληθους εργων διετελεσαι και δασκαλος του Μεγαλου Αλεξανδρου- παγκοσμιοι ελληνες συστρατευτηται με τουσ ελληνες των ΗΠΑ- εχθροι του ελληνισμου διεστρεβλωνουν την ιστορια μας σκοπια αλβανια η τουρκια βαζει γκριζες ζονες στα νησια του αιγαιου ενω γνωριζει οτι εχει υπογραψει διεθνεις συνθηκες που αναγνωριζουν το αιγαιο ειναι ελληνικο αλλα και το νατο σημερα που ειναι στο αιγαιο διχνει φιλοτουρκικες τασεις χαιρετω τους ελληνες των ΗΠΑ και συστρατευομαι με εσας

*** Internet News ***