Δευτέρα, 9 Μαΐου 2016

Παγκόσμια Εκστρατεία των Ομογενών- ThatsNotYourName λένε στα Σκόπια.9-5-16Oι Ομογενείς μας στις ΗΠΑ με όρεξη και αμείωτο πάθος συνεχίζουν την παγκόσμια εκστρατεία τους για την συλλογή υπογραφών με σκοπό την ανάκληση της λανθασμένης αποφάσεως της Αμερικανικής κυβερνήσεως το 2004 για προσωρινή αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία.Εκτός από τη διαδικτυακή καμπάνια, της οποίας υπεύθυνη είναι η καθηγήτρια και δημοσιογράφος Νάνσυ Μπίσκα, η εκστρατεία προβάλλεται και στον Τύπο. Συγκεκριμένα αρωγός και υποστηριχτής αυτής της εθνικής προσπάθειας είναι ο εκδότης της δίγλωσσης ανεξάρτητης Ελληνοαμερικάνικης Εφημερίδας Greek News, Απόστολος Ζουπανιώτης . Η εφημερίδα προβάλλει την προσπάθεια τόσο στο πρωτοσέλιδο όσο και στις εσωτερικές σελίδες ζητώντας από Έλληνες αλλά και Αμερικανούς πολίτες να ταχθούν στο πλευρό της Ιστορικής Αλήθειας.


Εκτός από την διαδικτυακή προσπάθεια εκατοντάδες εθελοντές συλλέγουν δεκάδες χιλιάδες υπογραφές γραπτώς. Άξια αναφοράς είναι η εθελοντική προσπάθεια του Joshua Abalos ο οποίος κατάγεται από τις Φιλιππίνες. Ο Joshua αφιέρωσε χρόνο να μελετήσει την Ελληνική Ιστορία ώστε να είναι έτοιμος να απαντήσει σε όποια ερωτήματα του τεθούν από τους πολίτες στην προσπάθειά του να συλλέξει υπογραφές.

Ο Joshua και οι φίλοι του έχουν υπογράψει. ΕΣΥ;

Οι ενδιαφερόμενοι να υπογράψουν μπορούν να επισκέπτονται τον ακόλουθο σύνδεσμο:
Υπογραφές για τη Μακεδονία


Επίσης, μπορείτε να υπογράψετε στην ιστοσελίδα της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ panmacedonian.info στην κατηγορία Support Our Petition.
Όσοι δεν χειρίζονται το διαδίκτυο ή έχουν σχετική δυσκολία μπορούν να επικοινωνούν στο email macedoniapetition@gmail.com

Διαβάστε επίσης:


Τσουνάμι Αλήθειας Απέναντι στα Ψέμματα των Σκοπίων.Οι Έλληνες Ομογενείς είναι εδώ.

Ομογενείς αποκαλύπτουν τις μεγάλες γεωπολιτικές ανατροπές που ευνοούν την Ελλάδα 


*** Internet News ***