Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Ρεπουμπλικάνοι: Η Κλίντον είναι ακατάλληλη να μιλάει για την οικονομία.22.6.2016


Σε μια σφοδρή επίθεση από το twitter προχώρησε η επιτροπή του Ρεπουμπλικάνικου κόμματος κατά της υποψήφιας των Δημοκρατικών Χ.Κλίντον.


  "Η Χίλαρι Κλίντον είναι το τελευταίο πρόσωπο που είναι εξουσιοδοτημένο να μιλήσει για το τι θα χρειαστεί η οικονομία μας για να ευδοκιμίσει και πάλι.
...........
Ενώ ο Τράμπ είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που έδωσε χιλιάδες δουλειές, η ίδια το μόνο που έχει σχέση με τις επιχειρήσεις είναι η στιγμή που έβγαλε το ΥΠΕΞ για πώληση σε δωρεές ξένων προσώπων και ιδρυμμάτων"

 Έχει σημασία εδώ να τονιστεί πώς παρόλη την ισχυρή πίεση και αντίδραση που δέχεται ο αντίπαλος της Ν. Τράμπ, μέχρι στιγμής οι συνθήκες τον ευννοούν, καθώς σε πολλές δημοσκοπήσεις φαίνεται να κλείνει η ψαλίδα προτίμησης προς όφελος του.

Σίγουρα έχει πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι τον Νοέμβριο του 2016, όμως μέχρι στιγμής είναι αλήθεια πώς η Χ. Κλίντον δέχεται απανωτά χτυπήματα πάνω σε σκάνδαλα που διέπραξε τόσο με πράξεις της που αφορούν πολιτικά αλλά και θέματα εθνικής ασφαλείας (Λιβύη, emails), όσο όμως και στον χαρακτήρα της που μετά το βιβλίο που εξέδωσε πρώην πράκτορας της μυστικής υπηρεσίας, την στιγματίζει με ιδιαίτερα μελανά χρώματα, ως ευερέθιστη και πολύ αγενή προς τα πρόσωπα γύρω της.

Geopolitics Editorial Team 

*** Internet News ***