Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Πούτιν: Είμαι φίλος της Ελλάδας

8-6-16Τις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στη Ρωσία και την Ελλάδα υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μετά το τέλος της ομιλίας του σε συνέδριο για τα μέσα ενημέρωσης στη Μόσχα, ο ρώσος πρόεδρος είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο και γενικό διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλη Ψύλο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι φίλος της Ελλάδας».

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στο Άγιον Όρος και από την πλευρά του ο κ. Πούτιν τόνισε με έμφαση τις πολύ καλές διμερείς σχέσεις.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη σημερινή του ομιλία, ανέφερε, ότι η δημοσιογραφία πρέπει να είναι αντικειμενική και να μην υπόκειται σε τυχόν κατασταλτική δράση, τονίζοντας, ότι «οι πληροφορίες δεν θα πρέπει να είναι στόχος κάθε άποψης και να μην υπόκεινται σε κατασταλτικές ενέργειες με σκοπό την προσαρμογή».

Συνεχάρη το «Ρωσία Σήμερα» για την 75η επέτειο της λειτουργίας του, εκφράζοντας την ελπίδα, ότι θα συνεχίσει, όπως έκανε και τα προηγούμενα χρόνια να προβάλλει την εσωτερική και εξωτερική πολιτική της χώρας, την ελκυστικότητα των επενδύσεων στη ρωσική οικονομία και να δίνει στο κοινό ένα ευρύτερο φάσμα απόψεων.

Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχάλης Ψύλος μιλώντας στο Φόρουμ αναφέρθηκε στο θέμα της λογοκρισίας στα ΜΜΕ και τόνισε ότι η λογοκρισία είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

*** Internet News ***