Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016

Άγκυρα: Φωτογραφικό Υλικό

16-7-16Κατά την διάρκεια της απόπειρας πραξικοπήματος από μια ομάδα των Τ.Ε.Δ., άρματα μάχης έλιωσαν σαν χαρτί κάποια αυτοκίνητα μετατρέποντας τους σε σωρό από παλιοσίδερα, ενώ ζημιές έχουν υποστεί το κτίριο της αστυνομίας και κάποια άλλα δημόσια κτίρια.

Στην Άγκυρα όπου υπήρξαν εκρήξεις και συγκρούσεις κατά την απόπειρα του πραξικοπήματος, με το πρώτο φως της μέρας αποκαλύφθηκε και ο πικρός απολογισμός. Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα του DHA, εντύπωση προκαλούνε τα κατεστραμμένα αυτοκίνητα και τα διαλυμένα θωρακισμένα οχήματα. Εντύπωση προκαλεί ότι τοποθετήθηκαν λεωφορεία και μηχανήματα έργου για να εμποδίσουν την πορεία των αρμάτων μάχης προς το μέγαρο της προεδρίας της δημοκρατίας.

Τοίχοι της Αστυνομία της ΄Άγκυρας έχουν υποστεί πολλές ζημιές, ενώ ανακοινώθηκε πως χτες αεροσκάφη έβαλαν πυρά κατά του κτιρίου αυτού. Επίσης πυρά προς τους αστυνομικούς που υπήρχαν εκεί, έριξαν και ελικόπτερα. Όλα τα κτίρια του κτιρίου της Αστυνομίας έσπασαν, ενώ γύρω στα 30 οχήματα γύρω από το κτίριο έχουν αχρηστευθεί.Πηγές:
http://www.dha.com.tr/ankarada-tanklar-araclari-ezdi-emniyet-binasi-saldiriya-ugradi–_1281193.html


http://tourkikanea.gr/2016/07/darbe-8/

*** Internet News ***