Κυριακή, 3 Ιουλίου 2016

Νέο βίντεο τρόμου με τα λιονταράκια του Ισλαμικού Χαλιφάτου3-7-16

«Δημιουργούν μία νέα γενιά του Χαλιφάτου που θα πολεμά τους αντιπάλους και τους άπιστους. Υπάρχουν ήδη πάρα πολλά παιδιά στις τάξεις τους που έχουν απόλυτη πίστη στο Χαλιφάτο»
14χρονος δραπέτης στο μικρού μήκους ντοκιμαντέρ του Frontline «Τα παιδιά του ISIS»
Άλλο ένα βίντεο φρίκης με ανήλικους τζιχαντιστές να εκτελούν εν ψυχρώ αιχμαλώτους έδωσε στη δημοσιότητα το Iσλαμικό Χαλιφάτο (DAESH)


Στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται ένα μικρό αγόρι να μεταφέρει σε μια βραχώδη περιοχή έναν άνδρα με χειροπέδες ο οποίος φορά την χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή. Το αγόρι υπό τους ήχους της θρησκευτικής μουσικής δείχνει στη συνέχεια το πτώμα του αιχμαλώτου.

Στη συνέχεια του βίντεο εμφανίζεται ένα ακόμα νεαρότερο αγόρι να μεταφέρει έναν δεύτερο Αφγανό ταλιμπάν που θεωρούν «κατάσκοπο», να τον βάζει να γονατίζει και στη συνέχεια να βγάζει ένα περίστροφο και να τον εκτελεί. Όλη τη διαδικασία παρακολουθούν ενήλικες τζιχαντιστές οι οποίοι μοιάζουν να αξιολογούν τα παιδιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το γραφείο Τύπου και Προπαγάνδας των φανατικών του Ισλαμικού Χαλιφάτου που ασχολείται με το χώρο του διαδικτύου και ονομάζεται Αλ Χαγιάτ Μίντια Σέντερ (Al-Hayat media center) δίνει στη δημοσιότητα βίντεο με πρωταγωνιστή μικρό παιδί. Ήταν 21 Αυγούστου του 2015 όταν αναρτήθηκε στο you tube βίντεο 51 δευτερολέπτων με τίτλο «The son of one of the Mujahideen Part II». Το συγκεκριμένο απόσπασμα που προκάλεσε αποτροπιασμό και ανατριχίλα στη Δύση ξεπέρασε ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία δείχνοντας το μικρό γιο ενός τζιχαντιστή (ηλικίας 3 ετών πιθανότατα) με χαρά να εκπαιδεύεται αποκεφαλίζοντας το αρκουδάκι του. Ένας άντρας που δεν φαίνεται στην κάμερα, μόλις το παιδί αποκεφαλίζει το αρκουδάκι ακούγεται να φωνάζει «Allah Akbar». Το βίντεο λίγες ώρες αργότερα κατέβηκε από το you tube αλλά οι φωτογραφίες με τον μικρό εκτελεστή παρέμειναν σε διάφορες σελίδες.


Ο δυτικός κόσμος ξαφνιάστηκε από αυτές τις εικόνες καθώς αγνοεί ότι η πρακτική του παιδικού προσυλητισμού είναι τα τελευταία χρόνια ενεργή από το Ισλαμικό Χαλιφάτο. Σε σημείο, μάλιστα, να έχει δημιουργηθεί ειδική ακαδημία για τα «κουτάβια» του DAESH (Ισλαμικό Χαλιφάτο) που θα γίνουν τα «λιοντάρια του Ισλάμ». Σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο (μπορείτε να το δείτε εδώ: https://videopress.com/v/k8HvyBZQ ) δείχνει πώς παιδιά από μικρή ηλικία μπαίνουν σε μια διαδικασία κατήχησης και φανατισμού για να είναι έτοιμοι μαχητές σχεδόν από την εφηβεία τους. Οι τζιχαντιστές με «όπλο» τους τον τρόμο αλλά και υπόσχεση τον «παράδεισο» προσπαθούν με κάθε τρόπο να τα στρατολογήσουν, βλέποντας σε αυτά τη νέα γενιά μαχητών που θα εκπληρώσει το τρομακτικό όραμα του Χαλιφάτου. H κατήχηση και η εκπαίδευση τους (θεωρητική και στρατιωτική) καταγράφεται επίσης σε δυο ντοκυμαντέρ: το «ΙSIL and The Taliban» του Al Jazeera και το «Children of ISIS» του FrontlineΓιώτα Χουλιάρα για το Geopolitics and Daily News
*** Internet News ***