Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

Η εκστρατεία της Ομογένειας ενάντια στα Σκόπια συνεχίζεται.12-7-16


Γράφει η Νάνσυ Μπίσκα 

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ
ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

τα περισσότερα μηνύματα που λάβαμε από εσάς αφορούσαν τη δυσκολία και την πολυπλοκότητα της διαδικασίας υπογραφής στην έκκλησή μας (petition) καθώς και το πρόβλημα της αγγλικής γλώσσας για ορισμένους.Γι αυτό αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε το αίτημά μας ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και στην Ελληνική Γλώσσα.
Εργαστήκαμε επί δύο και πλέον χρόνια προετοιμάζοντας αυτή την προσπάθεια, πήραμε τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ.κ. Δημητρίου, την υποστήριξη ΟΛΩΝ των μεγάλων Ελληνοαμερικανικών οργανώσεων, Αμερικανών πολιτικών, διεθνών οργανισμών και προσωπικοτήτων και η στήριξη αυξάνεται καθημερινά.

Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό, αγνό κι ανιδιοτελή πατριωτισμό την προσπάθειά μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Θα σας ενημερώνουμε για την πρόοδό μας και τις ενέργειές μας κατά τακτά διαστήματα.
Σας υποσχόμεθα ότι θα τα καταφέρουμε. Βοηθήστε μας και εσείς με τις υπογραφές σας και διαδίδοντας το link (σύνδεσμο) του αιτήματος (petition). Μοιραστείτε το στον τοίχο του Facebook, στείλτε το σε φίλους σας, δημοσιεύστε το με όποιο τρόπο επιθυμείτε.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό στην κρίσιμη αυτή συγκυρία και παράλληλα καθοριστική για το μέλλον της Ελλάδας να είμαστε ενωμένοι και να αποδείξουμε έμπρακτα τη σύμπνοια και ενότητα του Ελληνικού στοιχείου ανά τον κόσμο.
Πιστέψτε ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να το πετύχουμε και να ανοίξουμε το δρόμο για θετικότερες εξελίξεις για την Ελλάδα, τον Ελληνισμό και τις νεότερες γενεές. Και μπορούμε.. Ας γίνουμε οι ίδιοι η αλλαγή που επιθυμούμε να δούμε γύρω μας. Ας βαδίσουμε μαζί!
Δημήτρης Χατζής, Επικεφαλής της Παγκόσμιας Εκστρατείας της Παμμακεδονικής Ένωσης Η.Π.Α.
Νάνσυ Μπίσκα, Συντονίστρια
ΥΓ. Αν χρειάζεσθε να επικοινωνείστε μαζί μου σχετικά με το Petition στείλτε μου μήνυμα στο Inbox ή στο email nbiska@aol.com. Μπορεί να αργήσω αλλά θα απαντήσω καθόσον θα βρίσκομαι το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα και θα ταξιδεύω. Να περνάτε καλά και να είστε αισιόδοξοι..
------------------
Η Αμερικανική κυβέρνηση να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ άμεσα το Προεδρικό Διάταγμα της κυβέρνησης Μπους του 2004 το οποίο ανεγνώριζε την "πΓΔΜ" (FYROM) ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας".
Η Ελλάδα πλήρωσε και πληρώνει το τίμημα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Το πληρώνουν δυστυχώς οι νεότερες γενεές της που δεν μπορούν να κάνουν όνειρα, όπως κάναμε εμείς και ζήσαμε.
Το Μακεδονικό ζήτημα, το ζήτημα δηλαδή της ονομασίας της FYROM, αποτελεί ένα περιττό κατασκευασμένο πρόβλημα στη σωρεία των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο Ελληνικός Λαός. Το οποίο αποσταθεροποιεί όλοκληρη την περιοχή των Βαλκανίων.
Ως πολίτες με δύο πατρίδες, Ελλάδα και Αμερική, γνωρίζουμε ότι είναι προς το συμφέρον και των δύο χωρών αλλά και το ευρύτερο καλό, οι ΗΠΑ να συμβάλουν με κάθε πρόσφορο μέσο στην αποκατατάσταση της ισορροπίας και σταθερότητας στην περιοχή σε γεωστρατηγικό, ενεργειακό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.
Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να ανακαλέσουν άμεσα και επίσημα την αναγνώριση της FYROM με το όνομα "Μακεδονία" και να συμβάλουν στην άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργεί το κράτος-μόρφωμα της FYROM στην περιοχή των Βαλκανίων.
Η έκκληση (petition) αυτή διατυπώνεται στην Ελληνική γλώσσα παράλληλα και ως συνέχεια της έκκλησης στην Αγγλική γλώσσα στο


*** Internet News ***