Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

Επίθεση στη Γερμανία. Πολλοί τραυματίες.

22-7-16


Για μια ακόμα φορά, ο τρόμος απλώνεται πάνω από την Ευρώπη, «αγγίζοντας» τώρα την Γερμανία και το Μόναχο, όπου σημειώθηκε επίθεση σε εμπορικό κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τουλάχιστον δύο ένοπλοι πυρ μέσα στο εμπορικό κέντρο OEZ-Olympia-Einkaufszentrum, σε ώρα αιχμής και ενώ τα καταστήματα ήταν γεμάτα από κόσμο που έκανε τα ψώνια του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη γερμανική αστυνομία, τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του, εντούτοις υπάρχουν αναφορές για τρεις έως έξι νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

Οι τηλεοπτικές εικόνες δείχνουν κόσμο να κινείται εκτός του εμπορικού κέντρου και δεκάδες οχήματα της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρα πέριξ αυτού. Οι πληροφορίες για τους δράστες είναι συγκεχυμένες, ωστόσο φαίνεται ότι έχουν ήδη καταφέρει να διαφύγουν.

Η αστυνομία του Μονάχου, σε ενημέρωσή της για το αιματηρό ένοπλο περιστατικό, κάνει λόγο για τρεις ένοπλους δράστες, που διαφεύγουν της σύλληψης. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με την τοπική αστυνομία, ο αριθμός των νεκρών κυμαίνεται από τρεις έως έξι.

Διευκρινίζεται, δε, ότι δεν έχει γίνει ακόμα καμία σύλληψη. Η αστυνομία του Μονάχου αναφέρει ακόμη ότι υπάρχουν τουλάχιστον 25 άτομα που παραμένουν εντός του εμπορικού κέντρου, και οι δυνάμεις της τάξης εργάζονται για την ασφαλή απομάκρυνσή τους.

*** Internet News ***