Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

Ο πρώην σύμβουλος του Μπους θα ψηφίσει Χίλαρι


27-8-16

O Πολ Γουλφοβιτς, ένας Ρεπουμπλικανός σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ  Μπους, σχεδιάζει να ψηφίσει την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου παρά το γεγονός ότι διατηρεί "σοβαρές επιφυλάξεις", έγραψε σήμερα το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Ο Γούλφοβιτς, που έχει διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Άμυνας στην κυβέρνηση Μπους και πρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας, κρίνει πως ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ συνιστά μια απειλή για την ασφάλεια καθώς θαυμάζει τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν αλλά κι εξαιτίας των απόψεών του για την Κίνα, επισημαίνει το περιοδικό.


"Είναι σημαντικό να καταστήσουμε σαφές πόσο απαράδεκτος είναι" τόνισε ο συντηρητικός πολιτικός σε μια συνέντευξη που παραχώρησε.
Ο Γούλφοβιτς εντάσσεται με τη σειρά στον μακρύ κατάλογο των επιφανών στελεχών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος που έχουν δηλώσει ότι δεν θα ψηφίσουν τον μεγιστάνα στην εκλογική αναμέτρηση του Νοεμβρίου.


"Εύχομαι να υπήρχε ένας υποψήφιος τον οποίο θα υποστήριζα με ενθουσιασμό. Θα πρέπει να ψηφίσω την Χίλαρι Κλίντον, αν και διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις για εκείνη" υπογράμμισε ο ίδιος.

*** Internet News ***