Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση νέας συνεργασίας για το Geopolitics.24.8.2016
Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της ενημέρωσης είναι να μπορείς να έχεις την δυνατότητα να μεταφέρεις το κλίμα και την είδηση που περιγράφεις με λόγια και εικόνες που απηχούν την πραγματικότητα, με έγκυρο και αντικειμενικό τρόπο.Σε αυτό το θέμα πάντα είχαμε σκοπό να βρούμε έναν ικανό και μάχιμο συνεργάτη που θα ήθελε να μετέχει της προσπάθειας αυτής για την μεταφορά της πληροφορίας.

Έχουμε, λοιπόν, την τιμή και ευτυχία να δεχτούμε άλλον ένα συνεργάτη στην ομάδα του Geopolitics & Daily News που με τις φωτογραφίες του με διάφορα αντικείμενα (από κοινωνικά και καλλιτεχνικά μέχρι και μάχιμα ρεπορτάζ ) έχει μεταφέρει εικόνες για διάφορα έντυπα (Ελληνικά και διεθνή). Ο Joseph Galanakis (όπως υπογράφει τις λήψεις του) έχει καταφέρει και έχει προκαλέσει εντυπώσεις με τις λήψεις του και πλέον αποτελεί και ανεξάρτητο συνεργάτη της ομάδας του Geopolitics στην προσπάθεια ενημέρωσης του Ελληνικού και διεθνούς κοινού για συγκεκριμένα θέματα.

Δείγματα της εργασίας και βιογραφικό του μπορεί να βρει κάποιος στο IOSGAL.GR όπου παραθέτει και μέρος των λήψεων του από όλο τον κόσμο και με όλα τα αντικείμενα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμάτε με την προτίμηση σας καθημερινά για την ενημέρωση σας. Αυτό μας ωθεί κάθε φορά να προσπαθούμε να κάνουμε την υπέρβαση , σε συνδυασμό συνεργασίας με ικανότατους ανθρώπους που έχει η χώρα μας σε κάθε τομέα αλλά και σε συνεργασίες με το εξωτερικό. Ενδεικτικά αναφέρουμε μόνο την εταιρία KC PROTECT και τον HELLAS FM σε Νέα Υόρκη που έχουμε άψογη συνεργασία επικοινωνίας.

Geopolitics & Daily News Team

*** Internet News ***