Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Σκληρή στάση Ευρωπαίων απέναντι στο μεταναστευτικό.

19-9-16Ένας στους τέσσερις  Μουσουλμάνους στην Γαλλία υποστηρίζει την Σαρία και την ακραία μορφή Σουνιτισμού, σύμφωνα με έρευνα του ινστιτούτου Montaigne.

Με απλά λόγια το 25% είναι εν δυνάμει υποψήφιο για στρατολόγηση σε τρομοκρατικές ομάδες. Είναι τόσο απλό. Αυτό δείχνει και διά επαγωγής τις συνθέσεις και σε άλλες χώρες που οι ποσοστώσεις δεν μπορεί να είναι και πολύ διαφορετικές.Να μην μπερδευόμαστε με το 1 προς 4 και μας φαίνεται μικρός αριθμός. Κλιμακωτά αν το αναφέρουμε μόνο για τις εισόδους του 2015 που έφτασαν σύμφωνα με FRONTEX το 1.500.000, αυτό σημαίνει πώς 375.000 άτομα ακραίας θεώρησης του Ισλάμ είναι ήδη σε Ευρώπη μόνο το 2015.


Η επόμενη μίνι-σύνοδος της ΕΕ σε λίγες μέρες, που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο το μεταναστευτικό, θα είναι πολύ σκληρή για τους υποστηρικτές των ανοιχτών συνόρων όποιοι και αν είναι αυτοί. Η Ευρώπη γενικά έχει ήδη σηκώσει την γέφυρα από την τάφρο και δεν θέλει πλέον καμία ροή άνευ πολύ σκληρού ελέγχου και αξιολόγησης. Το μήνυμα ήδη έχει δοθεί από τους πολίτες της παντού και είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί.


Αλέξανδρος Νίκλαν
Σύμβουλος Θεμάτων Ασφαλείας


*** Internet News ***