Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κλίντον είναι απόλυτα υγιής, λέει η γιατρός

15-9-16Μετά την περιπέτεια της υγείας της Κλίντον, αλλά και την περιπέτεια του χειρισμού του όλου ζητήματος, το επιτελείο της υποψήφιας των Δημοκρατικών έδωσε στη δημοσιότητα νέο ιατρικό ανακοινωθέν από την γιατρό της: «Είναι απολύτως υγιής για πρόεδρος» και επιστρέφει στην εκστρατεία.Η Δρ Λίζα Μπάρντακ είπε ότι η ανάρρωση εξελίσσεται ικανοποιητικά με τα αντιβιοτικά (θα τα λαμβάνει για 10 μέρες), ενώ εξαιρετική είναι και η πνευματική της υγεία.

Στο ανακοινωθέν υπάρχουν λεπτομέρειες για το φάρμακο που λαμβάνει, ανακοινώνεται η αρτηριακή πίεση, ακόμα και τα επίπεδα χοληστερίνης.

Η υποψήφια των Δημοκρατικών διέκοψε την περιοδεία της στην Καλιφόρνια -επρόκειτο να ξεκινήσει τη Δευτέρα- όμως από την Πέμπτη μπαίνει κανονικά στο πρόγραμμα.

Αλλά και ο αντίπαλός της Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι θα δώσει στη δημοσιότητα αντίστοιχα ιατρικά πορίσματα, θέλοντας να διαλύσει τις όποιες φήμες μπορεί να υπάρχουν για την υγεία του.

Σημειώνεται ότι η 69χρονη Κλίντον και ο 70χρονος Τραμπ είναι από τους πλέον ηλικιωμένους πολιτικούς που διεκδικούν την είσοδο στον Λευκό Οίκο.

Ο ίδιος πάντως κρατά ψηλά το θέμα της υγείας της υποψήφιας των Δημοκρατικών, αμφισβητώντας και πάλι τις ικανότητές της.

«Νομίζετε ότι εκείνη θα μπορούσε να μείνει εδώ τόση ώρα, όπως εγώ; Δεν νομίζω» είπε σε ακροατήριο.


Πηγή:in.gr 

*** Internet News ***