Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016

Μισέλ Ομπάμα: Η Χίλαρι με εμπνέει

18-9-16«Η Χίλαρι με εμπνέει». Με αυτά τα λόγια η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, προέτρεψε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν την Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας ότι δεν κατανοεί την έλλειψη ενθουσιασμού που ορισμένοι δείχνουν προς το πρόσωπό της.

«Όταν ακούω πολίτες να λένε ότι δεν τους ενθουσιάζει, δεν συμφωνώ. Η Χίλαρι με εμπνέει!» δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα, αναφέροντας ως παραδείγματα «την συνέπειά της, την καρδιά της, το θάρρος της».


«Έχουμε την ευκαιρία να εκλέξουμε μία από τις πλέον διακεκριμένες προσωπικότητες στον Λευκό Οίκο» συνέχισε, σε ομιλία που εκφώνησε στο πανεπιστήμιο George Mason, στο Φέρφαξ (Βιρτζίνια, ανατολικές ΗΠΑ).

Με την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου να πλησιάζει, οι Δημοκρατικοί φοβούνται ότι οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι τους δεν θα σπεύσουν μαζικά στις κάλπες, ιδίως οι μειονότητες που είχαν συμβάλει σημαντικά στις εκλογικές νίκες του Μπαράκ Ομπάμα το 2008 και το 2012.

«Δεν αρκεί το να συμμετέχετε σε συγκεντρώσεις και να τραβάτε μερικές σέλφι. Δεν αρκεί να είστε θυμωμένοι. Πρέπει να εκλέξετε ανθρώπους που θα πολεμήσουν μαζί σας και για εσάς» είπε. «Σηκώστε τα μανίκια, τηλεφωνήστε, χτυπήστε πόρτες!».

Χωρίς να αναφέρει το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κατήγγειλε την έλλειψη σταθερότητας, εμπειρίας και γνώσης των σημαντικών για την χώρα θεμάτων.

«Έχουμε ανάγκη από κάποιον που θα λάβει σοβαρά υπόψη του την θέση του» σημείωσε.

«Ένας υποψήφιος δεν θα αλλάξει ξαφνικά τη στιγμή που θα αναλάβει τα καθήκοντά του» προειδοποίησε η ίδια.

Ο Μπαράκ, η Μισέλ Ομπάμα και οι δύο τους κόρες, Μάλια και Σάσα, θα αποχωρήσουν από τον Λευκό Οίκο, όπου έζησαν οκτώ χρόνια, την 20η Ιανουαρίου 2017.
Πηγή:in.gr, ΑΠΕ

*** Internet News ***