Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Χίλαρι Κλίντον: Η πνευμονία της θα δώσει τη νίκη στον Τραμπ;Σε αφυδάτωση λόγω της πνευμονίας από την οποία πάσχει αποδόθηκε η κατάρρευση της Χίλαρι Κλίντον στη διάρκεια της τελετής για την επέτειο από τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους της Νέας Υόρκης. Η προσωπική της ιατρός, Dr. Λίσα Ρ. Μπάρντακ, ανακοίνωσε ότι η υποψήφια Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει πνευμονία, η οποία διαγνώστηκε την προηγούμενη Παρασκευή. «Την ενυδατώνουμε και η ανάρρωσή της είναι ομαλή». Η κα Μπάρντακ εξήγησε ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε εμφανίσει το τελευταίο διάστημα συμπτώματα αλλεργίας, με έντονο βήχα, κάτι που αντιμετωπίστηκε με αντιβίωση. Της έγιναν επίσης συστάσεις να διαφοροποιήσει το πρόγραμμα των ομιλιών της και να αναπαύεται περισσότερο έως ότου υποχωρήσει η αλλεργική της κρίση. Από ό,τι φαίνεται, όμως, το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Χίλαρι Κλίντον με την υγεία της είναι πιο σοβαρό, τουλάχιστον για το τρέχον διάστημα.

Από επικοινωνιακής άποψης και με δεδομένη την κλιμάκωση της αντιπαράθεσης εν όψει των αμερικανικών εκλογών του Νοεμβρίου, η αποχώρηση της Χίλαρι από την εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ήταν ένα συντριπτικό πλήγμα. Εδώ και πολύ καιρό ο Ντόναλντ Τραμπ τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι η Χίλαρι Κλίντον δεν είναι σε θέση να ασκήσει τα καθήκοντα της Προέδρου των ΗΠΑ, κι αυτό διότι, πολύ απλά, στα 68 της χρόνια η υγεία της είναι κλονισμένη. Κύκλοι προσκείμενοι στον Τραμπ απαιτούν από την Χίλαρι να δώσει στη δημοσιότητα τον πλήρη υγειονομικό της φάκελο, κάτι που η ίδια είναι απρόθυμη να κάνει.

Βεβαίως, ούτε ο 70χρονος αντίπαλός της δείχνει διατεθειμένος να δημοσιοποιήσει αναλυτικά στοιχεία από τον δικό του ιατρικό φάκελο. Αρκείται στο να επαναλαμβάνει πως «είναι γερός σαν ταύρος».

Πηγή:Πρώτο Θέμα

*** Internet News ***