Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Τραμπ «χαίρει άκρας υγείας» διαβεβαιώνει ο γιατρός του

16-9-16


Ιατρικών ανακοινωθέντων συνέχεια στις ΗΠΑ μετά τη «θύελλα» της πνευμονίας Κλίντον. Ο προσωπικός γιατρός του Ντόναλντ Τραμπ παρουσίασε τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του 70χρονου υποψηφίου των Ρεπουμπλικανών βεβαιώνοντας πως «είναι εξαιρετική η κατάσταση της υγείας του».

Η έκθεση, έκτασης μόλις μίας σελίδας, η οποία διανεμήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ, διευκρινίζει ότι ο δισεκατομμυριούχος ζυγίζει 107 κιλά, έχει ύψος 1 μέτρο και 90 εκατοστά.

Επιπλέον, η χοληστερίνη του βρίσκεται στο 169, τα τριγλυκερίδιά του στο 61, η αρτηριακή του πίεση μετρήθηκε στο 11,6 / 7.

Στο έγγραφο προστίθεται ότι η πιο πρόσφατη κολονοσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε ήταν τον Ιούλιο του 2013 κι ήταν φυσιολογική. Επίσης, δεν εντοπίστηκαν ευρήματα στην ακτινογραφία θώρακα τον Απρίλιο του 2016 και στο ηλεκτροκαρδιογράφημα τον Δεκέμβριο του 2014.

«Συμπερασματικά, η υγεία του Τραμπ είναι εξαιρετική» έγραψε ο ιατρός Χάρολντ Μπορντστάιν, ο ίδιος που το 2015 είχε συντάξει βιαστικά τέσσερις παραγράφους ώστε να επιβεβαιώσει ότι ο μεγιστάνας θα είναι ο πρόεδρος με την καλύτερη υγεία στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η ανακοίνωση από το στρατόπεδο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ακολουθεί εκείνη του γιατρού της αντιπάλου του Χίλαρι Κλίντον, βάσει της οποίας η πρώην υπουργός Εξωτερικών «έχει καλή υγεία και είναι ικανή να αναλάβει καθήκοντα προέδρου».


Πηγή:in.gr 

*** Internet News ***