Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση Παμμακεδονικής ΗΠΑ με Μάθιου Νίμιτς


22-9-16Η συνάντηση της Παμμακεδονικής Ένωσης Αμερικής με τον Ειδικό Διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς στο Μανχάταν την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου.

Στη φωτογραφία  από αριστερά Ιορδάνης Αλεξιαδης Κυβερνήτης, Δημήτρης Φιλιππίδης Ύπατος Αντιπροεδρος, Μάθιου Νίμιτς, Στέλιος Κυριμλής Ύπατος Πρόεδρος, Δημήτρης Χατζής πρ. Πρόεδρος και Στέλιος Στρουμπάκης Ταμίας.


Η συνάντηση διήρκεσε μία ώρα και 30 λεπτά μέσα σε εξαιρετικό κλίμα με εκατέρωθεν ενημέρωση. Η Παμμακεδονική ΗΠΑ συνεχίζει το έργο της για την αποκαταστάση της ιστορικής αλήθειας!

Υπενθυμίζουμε πως σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Geopolitics and Daily News και στη Γιώτα Χουλιάρα η δημοσιογράφος και καθηγήτρια Νάνσυ Μπίσκα αποκάλυψε: «Στην τελευταία συνάντηση του τ. προέδρου της Παμμακεδονικής και επικεφαλής της εκστρατείας μας, Δημήτρη Χατζή, με τον ειδικό μεσολαβητή του Ο.Η.Ε. για τη διαφορά του ονόματος με την FYROM, ο Μάθιου Νίμιτς παραδέχθηκε το λάθος του Τζωρτζ Μπους το 2004 να την αναγνωρίσουν με το όνομα «Μακεδονία». Το λάθος αυτό αναγνωρίζουν σήμερα πολλά κορυφαία στελέχη της Αμερικανικής πολιτικής δικαιολογώντας ότι είχαν την ψευδαίσθηση ότι θα διευκολύνονταν μία συμφωνία μεταξύ των δύο κρατών και θα διεσφαλίζε τη σταθερότητα στην περιοχή. Δώδεκα χρόνια μετά όλοι γνωρίζουμε ότι το αποτέλεσμα είναι η αποσταθεροποίηση στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας και η διαρκής κλιμάκωση του αλυτρωτισμού από την γείτονα. »
(Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη εδώ: http://www.geopolitics.com.gr/2016/06/blog-post_452.html )


Ο αγώνας της Παμμεκεδονικής ΗΠΑ συνεχίζεται.
 Καλούμε όλους τους συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μας να ανταποκριθούν στην έκκλησή μας και να υπογράψουν το αίτημά μας με τίτλο: «The F.Y.R.O.M. is not Macedonia; U.S. restore the truth! στον σύνδεσμο»:
https://www.gopetition.com/petitions/restoration-of-historical-truth-about-macedonia.htmlGeopolitics Editorial Team

*** Internet News ***