Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2016

H Τουρκία διολισθαίνει στο νεο-οθωμανισμό. Ιδρύθηκε νέο πολιτικό «Οθωμανικό Κόμμα»


3-9-16


Ένα νέο πολιτικό κόμμα που ονομάζεται «Οθωμανικό Κόμμα» έχει ιδρυθεί στην Τουρκία με το σύνθημα «Η Τουρκία είναι ο ηγέτης».

Το κόμμα διαθέτει αραβικά λόγια για το έμβλημα του και έχει ως στόχο να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές.


«Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Εμείς θα τοποθετήσει τα πάντα σε μια θεσμική δομή », είπε ο επικεφαλής του κόμματος, İbrahim Ünye, προσθέτοντας ότι« θα αλλάξει την πολιτική της Τουρκίας.»

«Στο εγγύς μέλλον, θα έχουμε ένα στρατόπεδο, θα ολοκληρώσουμε την κατάρτισή μας και να ανακοινώσουμε τα έργα μας. Θα φτάσουμε στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας μας. Θα χτυπήσουμε σε κάθε πόρτα »τόνισε χαρακτηριστικά.

Σημειώνοντας ότι τα μέλη της Οθωμανικού Κόμματος είναι «από την καρδιά της μουσουλμανικής τουρκικής κοινωνίας», ο Ünye είπε ότι έχουν σχέδια για «τους μουσουλμάνους στην Τουρκία και στον κόσμο.»

«Εμείς θα καλλιεργήσει όλες του εδάφους που οι πρόγονοί μας κοσμήσαν με το όνομα της τουρκο-ισλαμικής ενότητας. Κανείς δεν θα είναι σε θέση να παίζει σε μουσουλμανικό έδαφος» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το νόμο για τα πολιτικά κόμματα, χρειάζονται συνολικά 30 άτομα για να συσταθεί ένα κόμμα.

Η γειτονική χώρα φαίνεται πως διολισθαίνει επικίνδυνα από τον χώρο του κοσμικού Ισλάμ που εκπροσωπούσε κάποτε σε όλο και πιο φανατικές θρησκευτικές τακτικές εμπλέκοντας τον οθωμανισμό με το κράτος και δημιουργώντας ένα νέο είδος νεο-οθωμανισμού.

Πρόσφατα, μάλιστα το πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι οι γυναίκες αστυνομικοί στην χώρα θα μπορούν να φοράνε μαντήλα.

Ενώ , δεν θα πρέπει να λησμονούμε πως κατά την διάρκεια του ορφανολυ πραξικοπήματος, οι φανατικοί του Ισλάμ ήταν εκείνοι που περιπολούσαν στους δρόμους υπέρ του Ερντογάν, 


Διαβάστε τις σχετικές αναρτήσεις :
Γιώτα Χουλιάρα για το Geopolitics-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ιδιοκτησία πνευματικών δικαιωμάτων του Geopolitics & Daily News - © 2016.

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Geopolitics & Daily News. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, γραφικά) περιέχεται στο site μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή του συνόλου των περιεχομένων του site χωρίς προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση ή αναφορά της σελίδας και του εκάστοτε αρθρογράφου.

*** Internet News ***