Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Τον ετεροθαλή αδελφό του Ομπάμα φέρνει ο Τραμπ στο τρίτο ντιμπέιτ

19-10-16
Τη στήριξή του στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ θα δείξει ο ετεροθαλής αδελφός του Μπαράκ Ομπάμα, Μαλίκ, στο τρίτο -και τελευταίο- ντιμπέιτ των υποψηφίων που θα λάβει χώρα την Τετάρτη.

Γεννημένος στην Κένυα, ο Μαλίκ Ομπάμα -ο οποίος έχει και αμερικανική υπηκοότητα-, ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι θα ψηφίσει τον Τραμπ. «Αυτός ο Τραμπ είναι ένας τύπος πολύ cool και μ' αρέσει επειδή μιλάει με την καρδιά του και είναι προσγειωμένος» είχε δηλώσει τότε.

Μιλώντας στην New York Post, δήλωσε «ενθουσιασμένος» για το γεγονός ότι θα παραστεί στο ντιμπέιτ που θα πραγματοποιηθεί στο Λας Βέγκας και σημείωσε ότι αισθάνεται πως ο Τραμπ «μπορεί να κάνει την Αμερική ξανά σπουδαία».

Από την πλευρά του, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων είπε ότι ο Μαλίκ «καταλαβαίνει πολύ περισσότερα από τον αδελφό του», Μπαράκ.

Η πλευρά του Τραμπ επιβεβαίωσε ότι ο Μαλίκ Ομπάμα θα είναι ο καλεσμένος του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων.

Ο Μαλίκ Ομπάμα έχει εκφράσει την πικρία του προς τον ετεροθαλή αδελφό του, επειδή θεωρεί ότι θα μπορούσε να έχει κάνει περισσότερα για την Κένυα και την οικογένεια του πατέρα του.Ο Μπαράκ Ομπάμα γεννήθηκε στη Χαβάη από Αμερικανίδα μητέρα και Κενυάτη πατέρα, τον οποίο γνώρισε ελάχιστα.

Ο πατέρας του εγκατέλειψε την οικογένεια και τις ΗΠΑ όταν ο γιος του ήταν 2,5 ετών και σκοτώθηκε το 1982, σε ηλικία 46 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα.

Πηγή:in.gr, ΑΠΕ 

*** Internet News ***