Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

«Η συνεχιζόμενη κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA στην οδό Αχαρνών. Οι εξελίξεις και τα σκοτεινά σημεία»ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, στις 12:30 μμ θα δοθεί συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, στον 3ο όροφο, με θέμα:

«Η συνεχιζόμενη κατάληψη του ξενοδοχείου CITY PLAZA στην οδό Αχαρνών. Οι εξελίξεις και τα σκοτεινά σημεία»

Συμπληρώθηκαν ήδη 6 μήνες από την κατάληψη του ξενοδοχείου “CITY PLAZA” και οι αρμόδιες κρατικές αρχές ακόμα κωφεύουν! Η Αστυνομία δηλώνει αδυναμία παρέμβασης και οι αλλεπάλληλες εγκλήσεις προς την Δικαιοσύνη για την υπεράσπιση του συνταγματικού δικαιώματος στην ιδιοκτησία, παραμένουν στα συρτάρια των εισαγγελικών αρχών. Οι λεγόμενοι «αλληλέγγυοι», εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια και την ανοχή της κυβέρνησης, παραμένουν στο κτίριο της οδού Αχαρνών, το οποίο διέρρηξαν στις 22 Απριλίου 2016 και καταπάτησαν ιδιωτική περιουσία. Η αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες αποτέλεσε το πρόσχημα, αφού στην πραγματικότητα το ξενοδοχείο χρησιμοποιείται ως κέντρο επιχειρήσεων των «αλληλέγγυων» και ατόμων ξένων ΜΚΟ, που χρηματοδοτούν το εγχείρημα και έχουν καταλύσει σε αρκετά δωμάτια, στερώντας το δικαίωμα της ιδιοκτήτριας να διαχειριστεί την περιουσία της, ενώ, επιπλέον, έχουν συνδέσει παράνομα, το νερό και το ρεύμα, χρεώνοντάς της τον λογαριασμό! Με αφορμή την συμπλήρωση έξι μηνών από την καταπάτηση του ξενοδοχείου, η ιδιοκτήτρια, Αλίκη Παπαχελά και νομικοί, θα ενημερώσουν για όλες τις εξελίξεις, τα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης, καθώς και για τις ψευδείς και προπαγανδιστικές πληροφορίες που διακινούνται από τους καταπατητές, ενώ την ίδια ώρα, οι κρατικές αρχές παρακολουθούν αδιάφορες.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εμείς ως Geopolitics and Daily News να θυμίσουμε παλαιότερη ανάρτησή μας όπου η ιδιοκτήτρια του CITY PLAZA, κυρία Αλίκη Παπαχελά, προχωρούσε σε αποκαλύψεις για τον ύποπτο ρόλο γερμανικής ΜΚΟ πίσω από την συγκεκριμένη κατάληψη. Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανάρτηση στον σύνδεσμο:

 http://www.geopolitics.com.gr/2016/06/city-plaza-hotel.html

Επίσης ως ένας ηλεκτρονικός χώρος που έχει ασχοληθεί εδώ και 2,5 περίπου χρόνια με το προσφυγικό/μεταναστευτικό και τα θέματα ασφαλείας που το αφορούν, ρωτάμε αν αληθεύει ότι στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε ερωτηματολόγιο και ζητήθηκε από τους συνέδρους να συμπληρώσουν αν συμφωνούν με καταλήψεις προκειμένου να αντιμετωπισθεί η προσφυγική κρίση. 

Ακολουθεί φωτογραφία από το συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο:


Τέλος να θυμίσουμε ανάρτηση μας όπου αναφέραμε τις καταγγελίες του πρώη γενικού γραμματέα στο Υπουργείο Μετανάστευσης Οδυσσέα Βουδούρη για το μεγάλο φαγοπότι που στήθηκε εις βάρος προσφύγων και σαφέστατα εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτηση στον σύνδεσμο:

http://www.geopolitics.com.gr/2016/10/blog-post_421.htmlGeopolitics Editorial Team*** Internet News ***