Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

EΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ: 15 και 16 Νοεμβρίου ο ΟΜΠΑΜΑ στην ΑΘΗΝΑ!

25-10-16Aνακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο η επίσημη επίσκεψη του Προέδρου Ομπάμα στην Ελλάδα στις 15 και 16 Νοεμβρίου καθώς θα συναντήσει τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο Προκόπη Παυλόπουλο. Τα βασικά θέματα της ατζέντας των συνομιλιών είναι το ελληνικό χρέος και το προσφυγικό, ενώ πιθανόν θα υπάρξει συζήτηση και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό αλλά και την ένταση στο Αιγαίο.

Του Δημήτρη Φιλιππίδη

Η επίσκεψη Ομπαμα στην Αθηνα θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο ταξίδι Ομπαμα ως Πρόεδρος των ΗΠΑ, και ενδιαμεσοι σταθμοί είναι το Βερολίνο στην Γερμανία και η Λίμα του Περού.

Στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου τονίζεται μεταξύ άλλων "Θα επαναβεβαιώσει την υποστήριξή μας στις συνεχιζόμενες προσπάθειες για να τεθεί η ελληνική οικονομία σε μια πορεία προς την αειφορία και ανανεωμένης ευημερίας. Στη γενέτειρα της δημοκρατίας, ο Πρόεδρος επίσης θα επαναβεβαιώσει την ανθεκτικότητα των δημοκρατικών αξιών, οι οποίες έχουν κάνει τόσα πολλά για να έλθει η ειρήνη και η ευημερία στην Ευρώπη και στον υπόλοιπο κόσμο. Επιπλέον, ο πρόεδρος θα καταστήσει ξεκάθαρη την εκτίμηση των ΗΠΑ για την αξιοσημείωτη γενναιοδωρία που επέδειξαν η ελληνική κυβέρνηση και ο λαός στους πρόσφυγες και τους μετανάστες".


http://www.hellasfm.us/

*** Internet News ***